שאלה של בגידה.......

ענברי17

New member
שאלה של בגידה.......

חבר שלי ואני ביחד כבר הרבה זמן אבל בזמן האחרון אני כל הזמן בצאטים ובפורומים וכאלה נסחפת לסייברים עם ובלי מצלמה..... מה דעתכם, זאת בגידה? אני מרגישה לא טוב עם זה אבל לא יכולה להפסיק

Jinaaa

New member
בגידה.....

הסממן הראשון שזו בגידה אפילו בעייניך זה שאת לא מרגישה טוב עם זה, כלומר את בעצמך מרגישה שאת עושה משהו שלילי. כאשר שני אנשים נמצאים במערכת יחסים ארוכה יכול להיווצר מצב שבו בני הזוג משתעממים מחיי המין בגלל "הרגל" העצה שלי אליך היא שתעצרי את זה עכשיו, דברי עם חברך, הסבירי לו שלא טוב לך ויחד תנסו להתמודד עם זה "להכניס קצת פלפל". אם עדיין תרגישי שאת לא נהנת ולא טוב לך, אני לא רואה טעם להישאר במערכת יחסים כזאת...

MaD-d0g

New member
לדעתי כן

אם את עושה משהו שאת לא מרגישה שהוא נכון, רוב הסיכויים שהוא לא נכון..

kundason2003

New member
אל תדאגי, זה בסדר...

לפחות לדעתי, אין בגידה בסייברים. גם כשלי היתה חברה עשיתי את זה, אבל אני זה לא דוגמא טובה... תראי, אני לא יודע איך חבר שלך יגיב אם הוא ידע על זה, אבל אני חושב שכל עוד זה נובע מחרמנות ולא מאהבה, אין בזה פסול. שאלה: אם היית יודעת שחבר שלך עושה סייברים (ומה זה משנה המצלמה?) היית נפגעת? היית מרגישה שהוא בוגד בך? סביר להניח שלא... בהצלחה!

ענברי17

New member
מרגישה עם זה רע

אבל לא יכולה להמנע. לגבי חבר שלי, אני חושבת שאם היה מספר לי שהוא גומר עם אחרות, הייתי מקנאה נורא וכועסת, לא משנה אם זה היה בסייבר, מול מצלמה או במציאות. אני מרגישה שאני בוגדת בו, אבל נמשכת לצאט כמו אלמגנט, אל חדרים כמו "ערום במצלמה" וכו' ובדרך כלל חייבת מישהו יותר מבוגר. אני יודעת שאני בוגדת בו, אבל לא יכולה לעצור. ואגב, הסקס איתו נפלא

MaD-d0g

New member
אני מצטער, את בוגדת בו..

אולי זה לא בדיוק פיזי.. אבל ...

ענברי17

New member
לא יכולה בלי.....

מצלמה, כשגבר מהצד השני שאני לא מכירה בכלל רואה אותי

Love Fruite

New member
איזה מין תשובה ילדותית זו?

אם אחרים גם עושים את זה, אז לך זה מותר? את מרגישה שאת בוגדת בו! את גומרת מול גברים אחרים! את נהנית מלהיות עם גברים אחרים (לא פיזית)! זה בגידה לכל דבר!

MaD-d0g

New member
באיזה צ'טים אני יכול למצוא אותך?../images/Emo8.gif

סתםםם

הפיתרון היחיד...

דברי עם החבר שלך... תראי מה דעתו בעניין אם אין לו בעיה עם זה אז סבבה אבל אם יש לו אז עכשיו נוצרה בעיה כפולה... אני באופן אישי לא יעשה דברים כאלה כשיש לי חבר (אולי עם החבר כשהוא רחוק אבל לא עם מישהו אחר) ואם החבר שלי היה עושה את זה הייתי מאוד כועסת, מקנאה, נפגעת ובקיצור מרגישה ממש רע. בכך שאת מרגישה רע זה כבר עונה לך על השאלה... תחשבי איך היית מרגישה עם המצב היה הפוך... אוהבת כינרת

kundason2003

New member
את כן בוגדת

לצערי, החברה המטומטמת שלנו מחשיבה את זה כבגידה... אני חושב שצריך לעשות הפרדה מלאה בין סקס לאהבה! Dont marry! be happy!

Love Fruite

New member
ואתה לא מתבייש להגיד דבר כזה?

הפרדה בין סקס ואהבה? אלוהים.. עכשיו, אחרי כל מה שראיתי בפורום הזה, פעם ראשונה אני באמת בשוק!

kundason2003

New member
לקח לך זמן...

אני אסביר את עצמי. אהבה יכולה להביא לסקס, וסבבה. אבל זה לא מה שבאמת צריך להביא לסקס. לבנאדם יש המון צרכים. אחד מהם זה הצורך לאהוב ולהיות נאהב. זה דבר אחד. צורך אחר זה צורך מיני, להנות ולגרום הנאה לאחרים. התאוריה שלי: בימי קדם, האנשים נמשכו אחד לשני, מבחינת אהבה. רצו תמיד להרגיש קרוב, עד שהגיע סקס. הסקס היה גם מכיוון שאנשים נהנו מזה, ולא רק בגלל שהם אהבו אחד את השניה, וככה זה צריך להיות. אם מתוך אהבה או לא, זה לא משנה. דור.

דור תקרא...

זה נכון שאהבה מביאה סקס וזה סבבה. וזה גם נכון שסקס מגיע מסיבות אחרות (כיף, חרמנות וכו'). אבל כל הרעיון של קשר הוא להיות אחד עם השני,ולא אחד עם השני ועם עוד אחת ועם אחת אחרת. כשאתה בקשר עם מישהו, בדרך כלל הוא הבנאדם שהכי קרוב אליך, גם מבחינה נפשית וגם מבחינה פיזית. אני לא יודעת מה איתך (או אולי בעצם אני כן יודעת...) אבל אני באופן אישי (והרבה יסכימו איתי) לא הייתי מרגישה נוח עם זה שהבנאדם שאני בקשר איתו והוא הכי קרוב אלי, קרוב גם לבנות אחרות באותה מידה. תאר לך להתנשק (או כל דבר אחר) עם החברה שלך ולדעת שלפני שעה היא הייתה עם מישהו אחר וחלקה את אותה אינטימיות בינכם עם מישהו אחר... אני בספק עם זו הרגשה נעימה... לא נראה לי שאני אצליח לשכנע אותך אבל רק תחשוב על זה ברצינות לכמה רגעים... אוהבת (באמת ולא סתם בחתימה) כינרת

kundason2003

New member
כינרת שלי...

תראי, באמת לא הצלחת לשכנע אותי. כי אין לי שום בעיה ששניה לפני שאתנשק עם חברה שלי היא תתנשק עם מישו אחר, אפילו אם זה יהיה מאהבה... כמו שאמרתי, אני מוזר, זן נדיר... אם היא בוטחת בי שאני לא אעשה כלום עם מישי אחרת, וזה חשוב לי שהיא תבטח בי (אם זה מה שהיא מצפה ממני) אז אני לא אעשה כלום עם אף אחת אחרת. קבלי דוגמא טיול חנוכה... עמית והכל. קאפיש?

רק כדי שאני אבין...

אתה עצם אומר שמבחינתך, אם יש לך חברה, ואתה נוסע לשבוע לטיול בדרום והיא לא יכולה לבוא איתך... אתה תשכב עם נשים אחרות, אם תהיה לך הזדמנות, רק בגלל שהיית חרמן וזהו?!? ואז תחזור אליה והיא תגיד לך בקול בוכה "זה נכון?!? אתה שכבת איתה?" או משפטי אופרותץ סבון כאלו ואחרים ואתה תגיד בקול אדיש "כן אבל מה את רוצה, הייתי חרמן"... ומה תהיה תגובתך כשהיא תספר לך שבזמן שלא היית שני גברברים חסונים תקעו אותה וביקרו לה עמוק עמוק בין הרגליים? גם אז תגיד, "טוב בסדר היית חרמנית..." אני לא מאמין לך, אתה שקרן חרא ואני שונא אותך... טוב אני ממש חייב להפסיק לקלל את כולם פה... על תיקח את זה אישית כמובן...

למעלה