שאלה של גודל

שאלה של גודל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני יודע שהכתורת לא נשמעת טוב....אבל יש לי שאלה חשובה. מישהו יכול להגיד לי לפי מקור מוסמך נכון לעכשיו איזה ?? אבל איזה?? חברת קומיקס יותר גדולה.....Marvel או.....DC איזה אחת יותר גדולה!?!?!?

Silver Surfer

New member
DC

החברה מוציאה יותר חוברות מידי חודש, אבל כמו שכולם יודעים הגודל לא קובע.

ykonijn

New member
שאלה של הגדרה

מה מגדיר גודל של חברה ? מספר האנשים העובדים בה ? כולל פרילנסרים ? מספר החוברות שהם מוציאים ? רווחים ? הוצאות ? גודל משרדים ? האם אתה מדבר רק על DC או גם על חברת האם שלה AOL שהיא החברה הגדולה בעולם ?

General Zod

New member
DC

ל: DC יש חברות בת, כמו שהיא חברת בת של AOL שגם היא מעיין חברת בת של Warner Brothers. חברות הבת של DC הם , VERTIGO ,WILDSTORM ו- DCU (Dc Universe) וכאשר מדברים על גודל של חבר´ה מדברים על כמה היא שווה בשוק כלומר אם מחר מתכוונים למכור אותה אז כמה היא תעלה. אני לא ידוע את המספרים המדויקים אבל אני יודע ש: DC שווה ברבה יותר מ- MARVEL.

General Zod

New member
נכון אבל.....

מרבל זה חרא של חברה ומי כמוך יודע, או מכחיש.

אני תופס אותך בערב...

ואתה לא מקבל לקרוא את ה-1000 חוברות שהבאתי אתמול!

למארוול יש יותר מאשר רק את MAX

ול DC יש עוד כמה עניינים מסחריים נוספים. אבל בכל מקרה, מבחינה כלכלית גרידא, ל צארוול יש חובות די גדולים והיא כמעט פשטה את הרגל לפני כמה שנים. אמנם מאז היא יצאה קצת מהבוץ, אבל עדיין... DC לעומתה מרוויחה הרבה מאוד ממרצ´נדייז שונים ומזכויות על דמויות עבר, הרבה יותר מאשר היא מרוויחה על קומיקס למעשה... אבל גם היא לא זרוע רווחית במיוחד בכל ה"מרק המסחרי" שנקרא TIME WARNER (חברת האם הגדולה של AOL...). ואני מסכים עם יוסי, גדולה במה? מסחרית לא אומר כלום.

comicsgirl

New member
אם כבר חברות קומיקס:

אז יש לי שאלה קטנה- חברת אימאג´ זו חברה חדשה? הסבר לשאלה: יש לי ספר בבית (so, u wanna be a comic book artist של פיליפ אמארה ופופ מאהן) ושם מצויינות כל החברות ה"חשובות" בעולם הקומיקס כמו: DC, Marvel, Dark horse וכו´ אך אימאג´ אינה מוזכרת כלל! (וזהו ספר יחסית חדש מלפני שנה שנתיים...). מישהו מוכן להסביר לי האם יש הגיון בדברי אלו או שזו רק החלטה של המחבר?

וד"א נמצאת בבעלות חלקית

מאוד סבוכה ומבולבלת של אותה קבוצת השקעות שמחזיקה ברוב מניות מארוול. זה לווא דווקא אומר שמארוול= אימג´, נהפוכו, אבל אימג´ לא נחשבת חברת הפקה אלא רק מוציא לאור סופי. אנשים באים למאימג´ שתממן אותם ותעשה להם יחסי ציבור (ע"ע AVALON STUDIOS שמציירים בפועל את ARIA/ATHENA INC/DEFFIANCE ועוד כמה). למארוול יש TALAENTS שעובדים עבורה ולאימג´ אין. ולכן אולי ההתעלמות.

למעלה