שאלה של דיאטה - 8-p

רוני#

New member
שאלה של דיאטה - 8-p

כמידי שנה , ובעיקר בתחילת הקיץ - מתפרסמים להם בעיתונות מלא תכשירים/תרופות/טיפות/סוגי משקאות - ומה לא .... שמטרתם להביא לירידת מישקל . אני מניח שכולם פה ניסו כמה מהדיאטות האלה איפשהו בעבר הדיאטתי העשיר . ואנחנהו גם יודעים לספר שכמה ק``ג בכל זאת נשרו שם , למרות הכל . השאלה שלי היא - כעת , כשעברנו את הניתוח , ירדנו כך וכך ק``ג , ותמיד שואפים לעוד ירידה - מה יהיו תוצאות של ניסוי בתכשיר כזה כיום ? אם נניח על אחד המוצרים מבטיחים ירידה של 5-10 ק``ג בחודש הראשון אז אני אישית היתי ממש מאושר על ירידה של 3-5 ק``ג בזמן דומה .... למה לא לנסות ? האם לנו זה אסור ? מה דעתכם ? רוני

רוייקו

New member
חשבתי שאתה כבר אחרי ההתנסויות

בתכשירים האלה.. לא מיצית אותם, תגיד ? אם היו כל כך יעילים הינו הולכים לקצב שיחתוך ? אחרי שהגוף מסתגל למסה גדולה של ירידה במישקל, ניראה לך שיוזיזו לו כמוסות כאלה או אחרות ? הגוף שלך בלם את הירידה שלך כתוצאה מניתוח מקיף מאוד ואינו מגיב עוד לירידה במישקל בשלב זה. אתה מאמין שכמוסות של סיבים יעזרו לך להוריד עוד ? דיייייייייייי, הגזמת.

רוית**

New member
היי רוני - לא שאנחנו מנועים

מצירוף עוד שיטות ועזרים לירידה במשקל. האמת שאחרי הניתוח אנחנו לא צריכים... מה שאנחנו צריכים דחוף - זה איזה דיסקט שיכנס לנו לראש ויפעיל אותו לצריכת אוכל נורמלית ! לבעיה הזו אין לבינתיים פיתרון. שב``ש, ריקי.

רוייקו

New member
יש לי בעיה: אני אוהב לאכול :)

ובעצם... מי לא ? אבל הייתי רוצה להתיחס אחרת לאוכל. הלוואי והייתי מאבד את הטעם באופן חלקי, או עובר איזה אמנזיה של חלק ניכבד מהטעמים. אין שיטות פלאים. אין שום דבר ממשי שיכול לגרום לי להפסיק לאהוב לאכול, יש משהו שיכול להגביל אותי לאכול מיזה הרבה... ניתוח.

מירי,

New member
רווווווננננננננייייייי!!!!!!!!!!!!!

זה כל מה שיש לי להגיד לך!!!!!!!!!1

למעלה