שאלה של "הדיוט" בנושא......

בנקה

New member
שאלה של "הדיוט" בנושא......

חברי שידרג וקנה מחשב כף יד של HP כמדומני במחוה של רצון טוב החליט למסור לי את מכשיר הפאלם שלו(אינני יודע את הדגם עדיין). האם אפשר להוסיף לפאלם תוכנת GPS כבישים בארץ ו/או שטח גם? ממש אבל ממש לא מבין ואף פעם לא היה לי פאלם. לעזרתכם אודה,

בנקה

New member
דגם הפאלם הינו

דגם הפאלם הינו palm tungsten האם אפשר להוסיף תוכנת GPS בעיברית והאם אפשר להוסיף מילון אנגלי- עברי-אנגלי ואם אפשר למסור לי את שם התוכנות והיכן אפשר לקנותם? כפי שציינתי אני "ירוק" בתחום.

2cookie

New member
אפשר להוסיף

אבל קודם כל, איזה TUNGSTEN זה? ודבר שני, אתה צריך לדעת שזה יקר כמו לקנות Pocket PC משומש עם GPS מובנה ותוכנה חוקית משומשת ל-Pocket PC, מה גם שלפאלם אין עידכוני מפות. בעצם, אני בכלל לא בטוח שעדיין תוכל למצוא חנויות שמוכרות את תוכנת הניווט לפאלם.

3MD

New member
אכן כן, לא שווה להשקיע בGPS לפאלם

כנראה שלחברת פאלם אין GPS שיראה להם את הדרך להפצת מכשיר עם אנטנת GPS פנימית
(חוץ מהטראו 700 החדש המריץ WM) מה שגורם לסרבול מיותר (אנטנה חיצונית) > חוסר שוק לתוכנת מפות בפלטפורמת PalmOs > וממילא, גם חוסר עדכניות (מספרים שבחו"ל זה כן מעודכן). --------- מילון עברי-אנגלי-עברי ניתן לרכוש בטופ טכנולוגיות אם המכשיר נקנה בארץ יתכן מאוד שהוא הגיע כבר עם מילון כדאי לברר אצל החבר אם יש לו את דיסק העברית עם המילון אם מדובר בTUNGSTEN דגם אחר מE2 האחרון אז גם אם יש לך את המילון - ככל הנראה תוקפו פג. ניתן לחדשו במחיר מוזל יותר (159 במקום 199) אך ורק אם יש לך את הגירסא הקודמת כולל שם המשתמש והסיסמא.

למעלה