שאלה של המאה

אזרח111

New member
לא נכון להגיד נמשכים לרזות

אני יכול להימשך גם למלאות יותר המשיכה היא לפרופורציות, לא בהכרח לרזון

זה קל מאוד

ראשית כל זה נכון גם בכיוון ההפוך, שנשים נמשכות לרזים (למרות שאולי זה לא משנה לך.) הסיבה לכך, בשני הכיוונים, שגוף רזה מאפשר גישה נוחה יותר לאיברי המין, ולכן אנשים נוהגים להניח (גם אם בתת-מודע) שהסקס יהיה טוב יותר עם בן או בת זוג רזים. יש עוד כל מיני דברים שאנשים מניחים בעניין הזה בתת-מודע, למשל שצריכה להיות התאמה בגובה (למרות שזה מונע רק ב-69...).

Martin Rawls

New member
שאלה טיפשית מאוד, אבל גם לאלה אני עונה

גברים לא נמשכים לרזות... הם דוקא נמשכים הרבה פעמים לשמנות (ז"א למלאות, לשמנות ממש אף אחד לא נמשך, זה גועל נפש) כמו שאמר פעם איש-הרוח היחיד בדורו, שמואל פלטו-שרון : "עם רזות יוצאים לבלות, עם שמנות נכנסים למיטה"

לא בהחרך...אנורקסיה דוחה אותי

לא הייתי מתנגד לצאת עם מלאה בצורה פרופורציונאלית אבל לצאת עם אחת שאצתרך בכל יציאה להעמיס אותה על ארגז של הטנדר שלי זה כבר לא בא בחשבון בעליל!!!

בהכרח***

דיסלקט שכמוני

מה זאת אומרת?

כי אין להן שומנים! D-: סתם, צוחק. יש לשאלה שלך כמה תשובות אפשריות. לשם הדיון והעניין, אסקור את אלה שאני מכיר: 1. אופנה חולפת: ע"פ סברה זו, המשיכה לרזון בעולם המערבי היא תכתיב שנוצר על-ידי מעצבי אופנה, ידוענים, פרסומאים וכו'. לשם דוגמה, ניתן לקחת שלוש מבין סמלי הסקס הגדולות (לא פיזית!) ביותר בעשרות השנים האחרונות - מרלין מונרו, פמלה אנדרסון, ופריס הילטון. הראשונה, במונחים של היום, תיחשב שמנמונת. השנייה היא גרסה מכווצת יותר של שלמות, ויורשת אימפריית המלונות היא אטריה לעומת שתי האחרות. 2. נרקסיזם שוביניסטי: ע"פ סברה זו, הרצון בבת-לוויה רזה הוא של הגברים, אשר רוצים מישהי קטנה. קטנטונת. לא מורגשת. מישהי שתעצים את נוכחותו של הגבר, למעשה. הרצון הוא באישה, אבל בכמה שפחות ממנה. 3. לרצות מה שלאחרים אין / מה שקשה להשיג: היום, בעידן העצלנות והג'אנק-פוד, מאוד קל להשמין. מתוך תחושת "להשיג את הבלתי מושג", נשים חשות בצורך להיות דקיקות.

ודעתי, אגב...

אני, באופן אישי, חושב שבכל אחת מן התשובות הקיימות יש מעט מן האמת. התשובה השנייה היא פתטית, ואני לא מזדהה איתה בעליל, אבל היא בהחלט אפשרית לגבי אנשים מסויימים. והמשיכה האישית שלי היא (להבדיל מההתחנפויות שראיתי פה...) היא לרזות, כן. יכול להיות שזה בגלל שאני בעצמי רזה מאוד. מישהי שהיא לא רזה, תשקול יותר ממני. וזה כבר יהיה מוזר.

Cobe Anan

New member
זה שילוב של המון מ- 3 וקצת מ-1

בחברות עניות, שומן מצביע על עושר ועל חוסן גופני, ולכן נחשב יפה אצלנו, רזון מצביע על משמעת עצמית, ומרמז על אורח חיים בריא יותר (אבל זה יכול להטעות לא מעט). בנוסף לזה, שומן גוף מטשטש את הגבולות הפיזיים שבין מאפיינים גבריים לנשיים; ולכן אנו נוטים להימשך לנשים שרואים עליהן סממנים נשיים- במבנה הפנים, בחזה שבולט מעל הבטן, ובעור החלק יותר.

למעלה