שאלה של חובבן

D r a m b u i e

New member
שאלה של חובבן

התחלנו אני ואחי לנסות ולעשן מקטרת, אחרי הרבה זמן של עישון סיגרים (תחביב יקר לאללה). אני מתבייש להגיד, אבל לא הצלחנו להדליק אותה. דחסנו מלא טבק, הדלקנו עם גפרור, מסביב כמו שאומרים, איזה שעה, נשפנו, נשמנו, יצא לנו עשן למשך דקה, ואחרי דקה של שאיפות, אתה לוקח שאחטה ואין כלום, יבש. מה עושים בשביל לשמור את הטבק דלוק בתוך המקטרת?? תודה!

Orrza

New member
דרמבוי..... עד לפה הגעת??

למה לא שאלת אותי וזהו? נהגתי לאסוף מקטרות פעם. אם תצטרך סיוע שאל אותי במסר.

D r a m b u i e

New member
כן, הלכתי רחוק אה?

מה לעשות, באלכוהול אני מבין, במקטרות אני חובבן לחלוטין. פשוט לא הצלחנו להדליק אותה. ד"א תודה על התשובות, אבל זו לא מקטרת חדשה, זו מקטרת ישנה, שאבא שלי קיבל פעם בארה"ב לפני שלושים שנה. הוא טוען שאז היא היתה שווה 130 דולר. ז"א זו אחלה מקטרת שבעולם, אבל נראית לי גדולה על חובבנים כמוני וכמו אחי.

smile2life

New member
בתור מעשן מקטרת בעבר

חוויתי את אותה החוויה המצערת בתחילת הדרך. צריך לדחוס את הטבק קצת עם האגודל עד שהוא כמעט חונק את המקטרת אבל לא ממש. צריך להדליק את המקטרת לפחות בהתחלה יותר זמן - תלוי בסוג המקטרת, הטבק והנקיון שלה. בפעמים הראשונות יש למלא את הראש של המקטרת בטבק ולדחוס עוד ועוד עד שאי אפשר (ממש עד הסוף ולהדליק (בלי לעשן), להשאיר את האפר כמה ימים בפנים (לא יודע למה), לנקות ואז אפשר לעשן. אני חושב שמצית מיוחד למקטרת (יש גם זיפו כאלה) יותר טוב מגפרור כי גפרור נחבא לך או מגיע עד לאצבעות - בנושא הזה אני ממליץ לך לקבל הדרכה ממעשני מקטרות מקצועיים או ממוכרי מקטרות בחנויות כמו "מקטרות חגית" בדיזינגוף סנטר.

smile2life

New member
מצרף תוצאות חיפוש

על מציתים למקטרות
תוצאות החיפוש כאן

sgold666

New member
יש גפרורים ארוכים

של 10 ס"מ ונדמה לי שעדיף מצתים רגילים כי יש שטוענים שזיפו הורס תטעם

sgold666

New member
יש גפרורים ארוכים