שאלה של חובבנים

tmtm26

New member
שאלה של חובבנים

שלום לכולם, אני רציתי לקנות ביום חמישי תעודות סל קסם הודו וקסם ניקיי, בסכומים קטנים. התקשרתי בבוקר, ואמרו לי שזה מוקדם מדי, ובאמצע יום המסחר אמרו ליש אפשר להיכנס רק עם סכום גדול. בקיצור-באיזה שעות אפשר לקנות בלא סכום מינימלי? תודה

קסם הודו וקסם ניקיי לחובבן

אפשר לקנות כל אחד מהם בסכום מינימום של 2000 ש"ח, כמו בעת קניית כל נייר ערך אחר. רצוי לקנות את תעודות הסל עם תחילת המסחר הרציף, כי אז מנפיקי התעודות משמשים עושי שוק בתעודות ושומרים על הציטוטים. אפשר לקנות תעודות סל בכל שעות המסחר בהן פתוחה הבורסה בישראל. מי שאמר לך אחרת, הן ביחס לשעות והן ביחס לסכום פשוט הטעה אותך. וחבל.

MAZOR11

New member
תעודת סל -הודו

בפחות מ- 2000 ש"ח לא תרויח כלום והעמלות עליך יהיו באופן פרופורציונלי גבוהות.כיוון שככל שההשקעה גדולה יותר כך גם העמלות באופן יחסי קטנות יותר - ברוב המיקרים זה נכון. אני לא הייתי הולך על הודו כרגע כי היא חייבת לעבור מימוש - ולא נעים לקנות מייד כשמתחיל מימוש.

tmtm26

New member
איזה עמלות?

כעיקרון אין דמי ניהול, לא? או מקסימום 0.75%, ולברוקר אני משלם רק 0.15% דמי קניה, אז זה לא רציני.

orelsror

New member
הסבר קל.

תעודת סל נסחרות כמו מניות ועל כן תשלם את העמלת קניה שלך שהיא 0.15% לקבי מקמסימום 075% לא הבנתי מה אתה מתכוון... תוכל לקנות בסכום נמוך כלאמר פות מ 2000 שקל אם תתן הצעה בטרום בתקווה שהלימיט שלך יתפוס ...

tmtm26

New member
תודה

הץכוונתי שמקימום יש 0.75% דמי ניהול לא חשוב. בשורה התחתונה, באיזה שעה לקנות?

orelsror

New member
אל תלשם שום מקסימום !!!

תעבור לברוקר אחר. אפשר לקנות מ9וחצי עד 10:29 10:30 מתחיל המסחר הרציף

למעלה