שאלה של חובבנית

עדיעד

New member
שאלה של חובבנית ../images/Emo9.gif

אני מכינה ערימה גדולה של תמונות לפיתוח. הבעיה - לתינוק שלי יוצאות הרבה מאוד פעמים עיניים אדומות (כאמור, אני חובבנית...) ואני רוצה להעלים את האדום. אין לי פוטושופ, אבל יש לי איזו תכנת עריכה (שאני לא זוכרת איך היא הגיעה אליי בכלל...) שיש בה את התכונה של תיקון אוטומטי, והיא מתקנת די יפה (ביחס לתוכנות חינמיות שניסיתי להוריד מהאינטרנט). השאלה - אחרי שתיקנתי בדקתי אם משהו השתנה במשקל של התמונה - ואכן - המשקל קטן בכ-200 KB. אני מרגישה ממש
אבל חייבת לשאול - זה אומר שאיכות התמונה שנפתח תהיה פחות טובה ? זה משמעותי בפועל ? תודה

תוםםםם

New member
אכן ישפיע על איכות התמונה

אך לא אמור להפריע אם את מפתחת בגודל הסטנדרטי.

עדיעד

New member
תודה ! ../images/Emo140.gif אולי אתה מכיר תוכנת

עריכה שמטפלת בעיניים אדומות מבלי לפגוע באיכות התמונה (למשל, אם אני רוצה לפתח תמונה מוגדלת) ? יש דבר כזה בכלל, לתקן עיניים אדומות בלי להוריד באיכות של כל התמונה ?

עדיעד

New member
אולי בכל זאת יש למישהו רעיון ? וגם

באיזו תוכנה אפשר להשתמש לתיקון עיניים אדומות מבלי שתפגע איכות התמונה (לפחות לא באופן משמעותי שישפיע בעת פיתוח התמונה) ? אה, ודבר נוסף, האם קיימת תוכנה ששותלת תאריך ושעה באופן אוטומטי על גבי התמונה (כמובן, בקטן, בצד) ? אפשר לעשות את זה בשלב הפיתוח (אמרו לי שאפשר רק בגב התמונה לשתול את התאריך ואני רוצה בתמונה עצמה) שוב תודה וסליחה על החובבניות שנכנסת לכם כאן לעניינים...

למעלה