"שאלה של חיים או מוות" חשוב!!!!!!!!

"שאלה של חיים או מוות" חשוב!!!!!!!!

אני מוסיפה קובץ שהוא מכתב שאני נותנת לכם לקרוא שאני שולחת לחברה שלי: אז מה הסיפור שלי?: יש לי חברה טובה שבזמן האחרון לא מתייחסת אליי וכל פעם שאני שואלת אותה למה?היא עונה "למה אני חייבת להיות תמיד איתך" דוגמאות: 1. אני שואלת בואי אייתי שניה לשירותים<? תשובה שלה: אין לי כוח. לאחר 20 שניות: היא הולכת לשירותים. 2. היום בשיעור מורשת היא לא היה מקום אז עמדתי לידה ליד איזה שולחן אז היא מצאה עברה ואפילו לא קראה לי. תשובה שלה: " למה אני חייבת תמיד להיות איתך?" לאחר 20 דקות: הולכת הביתה כואבת לה הבטן ואני לא יכולה בכלל לדבר אייתה! נמאס לי כאילו לא איכפת לה ממני בכלל!!!!!!!!!!!!!!! אני גם בזמן האחרון שונאת אותה כי ילד שאני אוהבת כל פעם מדבר אייתה ולא מתייחס אליי וכולם שואלים אותי למה יש לי פרצוף עצוב וחמוץ. במכתב שאני שולחת לילדה שמה רחל ושם מוזכרות עוד ילדות ששמם תראו כבר הם לא חבורת שלה אלה סתם ילדות שהיא לפעמים אייתם

sweet heart

New member
../images/Emo10.gif

אוף איזה מבאס! לדעתי כדאי לך לשלוח לה את המכתב הזה כי את באמת צריכה לדעת מה היא רוצה ממך.. כי זה פשוט יחס מגעיל!
מרינה

שירוש בשבילך :)

אני לא לוקחת שום צד משום שלא שמעתי את הצד של חברתך (אם בכלל), את עושה דבר נכון בזה שאת שולחת לה את המכתב, מראה שבאמת איכפת לך ממנה אם אני ינסה להבין אותה (וזה ממש קשה לפי איך שתארת אותה) אז היא פשוט כועסת עליך, תראי את התגובה שלה למכתב ואולי באמת תדברו על זה. שירוש :) חברות צריכות לדאוג אחת לשנייה אם זה לא הדדי זה לא זה , יש המון אנשים שדואגים לך, אנשים שאוהבים אותך ולפי איך שתארת אותי היא לא אחת מהם.... מקווה שהכל יגמר בשלום ואל תשכחי לחזור ולעדכן אותנו במה שקרה. אוהבים אותך.. מיכל):

*אוהבת*

New member
גם לי זה קרה...

הרגשתי כאילו אף פעם אין לה כוח אליי. שכבר אין מה שהיה, אבל בסדר קורה תעברי הלאה. לא הצלחתי לקרוא את הקובץ משום-מה אבל אם כתובים שם דברים רעים וקללות אל תעשי את זה. תתעלמי, תבליגי(מילה מאוד נפוצה בימים אלו) ואו שהיא תחזור אלייך או שלא... בהצלחה אוהבת הילה

למעלה