שאלה של חיים ומוות!

שאלה של חיים ומוות!

דג קרב נקרא גם דג בתא? הדג שלי החויר לגמרי ..שינה את צבעו מאדום לאדום חיוור כל היום הוא מסתתר לו, מה שלא עשה ..הקטע שידעתי שמאכילים אותו פעם אחת ביום שני גרגירים -בחנות אמרו לי! ובהוראות של האוכל רשום פעמים עד שלוש ביום 5 גרגירים?? הדג שלי גוסס? :(((((((((( תודה..

גלית2002

New member
לבת שלי יש דג בתא

כבר חצי שנה. היא נותנת לו רק גרגיר אחד פעם ביום והוא נראה טוב.

glock X

New member
לבת קסם היקרה

לאור אין שום קשר לדגי קרב, זה דג שבעיקרון חי לבד בתוך אקוואריום קטן, יכול להיות שפשוט צריך להחליף 20 אחוז מים מהאקוואריום, או שיש כל מיני רעלים אצלך במים, מה גודל האק' מה עוד יש בתוכו איזה סוגים? את עושה שאיבות רפש? דגי קרב אוכלים המון והם אפילו יכולים לאכול עד לדרגה כזאת שהם פשוטו כמשמעו מפוצצים את הכיבה באוכל ומתים

לירונדה

New member
שאלה לא קשורה בקשר לדג קרב

למה באמת תמיד שמים אותם בכלים מאוד קטנים? זו לא התעללות? אין להם ממש מקום לזוז... אפשר לשים דג קרב באקווריום בינוני? וגם היום הייתי בחנות וראיתי שהם שמו דג קרב עם עוד דגים, איך יכול להיות שהם הסתדרו?

glock X

New member
דגי קרב

הם בדרך כלל דגי נוי יפים, אבל שני דגי קרב אף פעם לא יסתדרו ביחד והם תמיד יריבו עד שאחד יהרוג את השני כי ככה ברא אותם הטבע, אפשר לשים דגי קרב עם דגים אחרים כמובן שאפשר אבל לא עם כולם הם מסתדרים כי הדג הזה אוכל אוכל מהשטח שעדיין לא שקע והוא לרוב יצליח לחסל את האוכל לפני שדגים אחרים יצליחו ליגוע בו, הסיבה ששמים דגי קרב בצנצנת עגולה היא פשוט בגלל שזה דג שעדיף לו לחיות לבד , לא שווה לקנות אק' בינוני בישביל דג אחד לא? אז שמים אותו בכד הוא גם יפה מאוד ומרשים ובכד לבד כל תפארתו מתגלה

למעלה