שאלה של טעם...

שאלה של טעם...

אז ככה - ג'סטין טימברלייק בקושי הספיק להפרד מקמרון דיאז ה מ ה מ מ ת!! ו... הישר אל בין זרועותיה של סקרלט ג'והנסון.... ממש לא נחמד!! לדעתי קמרון דיאז עולה עשרות מונים על סקרלט ג'והנסון - וממש התאכזבתי ממנו (מג'סטין...
) אז אני מצרפת לכם תמונות של שתיהן ואשמח לשמוע מה דעתכם. תודה ויום נפלא!!!

Cobe Anan

New member
את לא רצינית..

א. את לא באמת מתעסקת במי-אמר-למי-מה-ואיך-הגיב- מי-שהגיב-ומה-הוא-עשה, נכון? ו-ב. אוקיי, את לא באמת מנסה להשוות ביניהן, נכון? לכל אחת מהן יש מראה שונה לגמרי.. זה כמו לנסות להשוות בין (ואני מתאמץ למצוא שמות שיגידו לך משהו..) נינט טייב לבין יונית לוי...

מעולם לא הייתי רצינית - לא מצאתי

בזה יותר מדי טעם (זה משעמם 'עציםםםם') והתגובות שלי הן ככה : א. למה לא (למרות שאתה צודק - גם כשאני מנסה אני לא מצליחה לעקוב אחרי השתלשלות העיניינים) ב. וגם - למה לא - אז מה אם הן לא ברות השוואה - לי מותר בהחלט לנסות כל מה שבא לי.....
יום נפלא - ואל תהיה רציני כ"כ - סתם הייתי צריכה להעלות תמונות של היפיפיות שג'סטין טימברלייק מחליף כמו חולצה... (ותודה שהן יפות!!!)

Cobe Anan

New member
אני מוכן להודות שבפעם הראשונה

שראיתי את אחת מהן, לא הבנתי מה האקסית שלי עושה על המסך... ואם אני נשמע לך רציני, אז וואו.. נסי שניתD-:

../images/Emo12.gif אתה לא רציני ../images/Emo11.gif

אני בכלל הייתי בוחרת בג'סטינצ'וק - שווה לא?
(רק בשבילו הלכתי לראות את אלפא דוג.... אני משקיעה בקשר!) ותגיד - איך ויתרת על אקסית 'מהסרטים' ??

Cobe Anan

New member
כי יש גם סרטים כמו "קרוסרודס"-

גרועים. ובכל מקרה, גם דקלה היא לא בדיוק הכפילה של מרגול, ולה עוד יש אופי, מה שלא היה לכמה מקודמותיה..

morenamorena

New member
../images/Emo221.gif כפרות על גסטין

חולה לו על התחת וברור שרצתי לראות את הסרט איך שיצא! איזה חתיך הוא בסרט עם כל הקעקועים ממממממממממממ וברור שקמרון דיאז עולה על סקרלט ובזכות הגיל!!! כי נשים רק הולכות ומשתבחות עם השנים.... מתי תבינו את זה כבר גברים!!!!!!!!!!!!!!

L y c a n

New member
תגידי, את בסדר??

ברור שסקרלט.. אחת הנשים היפות שיש שם בהוליווד עכשיו..

L y c a n

New member
קודם כל..

הממ את מי אבחר?.. מי שהייתה פעם יפה ועכשיו בת 40 או מישהי בת 20... זה ברור. וסקרלט, זה ברור!

המממ... בנים....

רק העטיפה מעניינת אתכם.... אז נשאר לי רק לאחל לך שדווקא קמרון דיאז תבוא אליך בחלום......
חחח... הנקמות הקטנות שלנו.....

L y c a n

New member
ובכן

תמיד טענתי שביטחון עצמי זה 80 אחוז מההצלחה.. למרות שזה לא עוזר לי בסקוואש בינתיים
והממ כן, אני בא ממש בקרוב
(כשיש מצב שפעם הבאה אהיה רק לקראת סוף השנה :S)

../images/Emo32.gif - שלום, יש מקום לחדשים?

או שגם ככה צר כאן המקום?! (אגב איך מסתדרים כאן עם ציניות?)

אני חדשה בעצמי - וסתם 'נדחפתי' להם

זה עבד.....
תנסה גם אתה - נראה לי שציניות מתקבלת כאן בברכה (בגבולות - כמובן)

L y c a n

New member
נו, זה באופנה עכשיו,

מה נעשה.. אגב, עוד "OFF".. מה מזג האוויר בארץ? יש שמש לפחות? יאללה, הנה אני בא.

למעלה