שאלה של טרייה בתחום..

פיסטי

New member
שאלה של טרייה בתחום..

שלום חברים יקרים, אני מציירת וגרפיקאית ובשאיפה להיות גם מאיירת. השנה קיבלתי על עצמי לצייר כל יום בספר סקיצות דמות או חפץ, אבל אני לא יודעת אם זוהי הדרך ללמוד לאייר. איך כדאי להתחיל?, האם כדאי ללכת לקורס איור?, איך מגיעים למצב של יכולת איור טובה וייחודית? תודה רבה לכל התורמים בנושא! פיסטי

limoranima

New member
המממ...

שאלה עם תשובה מסועפת :) קורס בעיני זה תמיד טוב- ולאו דוקא בגלל המורה. טוב להיות מוקפת בסביבה של אנשים שעוסקים בתחום שלך- זה מאוד מפרה. דבר אחד שאני מאוד ממליצה לך זה לשוטט באתרים ולהכיר מאיירים, לראות לאיזה קו את מתחברת ולפי זה לדעת איך להתחיל (איור בעפרון? בפחם? תוכנות? מדיה משולבת?). תתנסי ותהני מזה, בסופו של דבר כשכשרון פוגש השקעה תמיד יוצאים דברים מעניינים :) בהצלחה.

פיסטי

New member
הי

עדיין אין לי סגנון שמועדף עלי ואני אוהבת הרבה סגנונות איור שאני רואה, הייתי מעדיפה להתחיל לאייר ידנית בעפרון או פחם, אבל אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות כדי שבעדית אהיה מוכשרת באיור ואפתח לעצמי סגנון, האם צריך להתחיל להעתיק איורים, לצייר מציאות?, מהי הדרך?, ד.א. האיורים שלך נורא יפים!! ישר כח!

Hamsta

New member
הכי מומלץ מהמציאות

אפשר גם מתמונות. העתקות ישירות פחות טוב, אבל גם מהן אפשר ללמוד, כל עוד את לא מציגה את העבודה כשלך, ולא "נתקעת" עם סגנון של מישהו אחר. ככל שתציירי יותר תשתפרי מהר יותר, ותלמדי גם לקחת מה שאת רואה ולסגנן אותו. תרשמי לפורום עם יותר אנשים, שנותנים ביקורת רצינית, ותלמדי להוציא מהביקורת את הרוב. קורסים לאיור לא יכולים להזיק, אפשר ללמוד טכניקות חדשות, לקבל הנחייה, לראות אחרים עובדים. אבל אפשר גם בלי.

למעלה