שאלה של ידידה

mogli**

New member
שאלה של ידידה

היי מה שלומך (ערן מתפוז) יש לי שאלה בשביל ידידה היא ילידת 10.6.69 בשעה 4-5 לפנות בוקר. יש לה תחילת מערכת יחסים והיא לא בטוחה לגביה. תאריך בן זוגה 31.7.69 האם יש עתיד למערכת זו.

היי מוגלי

ובכן, מהמעט שהכרת אותי אתה יודע ששאלות כאלה אני נוהג להפנות חזרה לשואלים, מהסיבה הפשוטה : מערכת יחסים היא משהו שיש לו חיים משלו, והבחירות לאן תלך, כמה ולמה תלויות בבחירות של המשתתפים בה, ואלה דברים שאי אפשר לחזות. כנ`ל אי אפשר להתייחס למלים כמו `עתיד` או אפילו `מערכת יחסים`, כי גם הן מאוד אינדיבידואליות : האם קשר המתבטא בסקס פעם בשבועיים בימי שלישי ושיחת טלפון בשישי נקרא מערכת יחסים ? ואם יימשך לאורך שנה וחצי, האם אפשר להתייחס לשנה וחצי האלה כאל `עתיד` ? בקיצור, לא אסטרולוגיה ולא שום דבר אחר יכולים לחזור דברים כאלה, מה גם שהשאלה מאוד טבעית בתחילתה של כל מערכת יחסים. אבל ברגע שניתן מידע מסויים, הכל ישתנה, ובעיקר - אפשרויות הבחירה של השנים, הן לגבי פוטנציאל של כל אחד מהם, והן לגבי משך הזמן העתידי. עצתי : הנח לחברתך הסקרנית והידידותית לנסות עוד משהו חדש, שכן ממילא היא אוהבת לנסות דברים חדשים ולתהות על קנקנם, ולראות בעצמה לאן תלך מערכת היחסים, וכמה עתיד בדיוק יש לה, ואפילו - אם תוכל - גם להחליט אם היא רוצה או לא, ולכמה זמן. אחרי הכל, זה חלק מהכיף של מערכות יחסים בתחילתן, האין זאת ?..

למעלה