שאלה של ירוק

Ianir19238

New member
שאלה של ירוק

מקריאה בפורום נשמע לי ממש מרתק ללמוד רייקי. יש לי שאלה (מעט רכושנית) - האם בקורס אני לומד משהו שנשאר איתי ואני יכול להשתמש בו כשאחפץ, אפילו עוד זמן רב? או, האם מוצעת לי דרך חיים אותה אצטרך לשמור ולהקדיש לה מזמני באופן יומ יומי? עוד שאלה - איזה יכולות נרכשות במהלך הקורסים? בשלב זה מעניין אותי במיוחד הקורס הבסיסי. יום נפלא לכולם, גם לבת דודה של הדס מההודעה למטה ... תודה ותודה

Anabel74

New member
לירוק...

קודם כל ברוך הבא לפורום! ואשר לשאלותיך: רייקי הוא בהחלט נושא מרתק ללימוד וככל שנכנסים לעומקו מגלים בו יופי ועוצמה רבים יותר. הרייקי היא אכן דרך חיים ולכן מומלץ להקדיש לה זמן באופן יומיומי אך גם מי שלא מתרגל זאת באופן קבוע קיבל את המתנה של הרייקי ויכל להשתמש בה בכל עת שיחפוץ ולמשך כל חיו. ככל שמשתמשים ברייקי יותר החיבור לאנרגיה גדל. הקורס הבסיסי כולל הסבר מפורט על מרכזי האנרגיה-הצ´אקרות וההשפעה של כל אחת מהן על הגוף מבחינה פיסית ומנטאלית. הקורס מעניק את היכולת לטיפול וריפוי עצמי. בהמשך (רייקי 2) ניתן ללמוד גם לטפל מרחוק ועוד.. אני אישית הרגשתי כמו קוסמת קטנה לאחר הקורס...מומלץ בחום!

Ianir19238

New member
תודה לאנבל

הכל נשמע מצויין. למען האמת עוד לא שמעתי על משהו שלא היה מרוצה מהקורס. כולם אומרים שייש שהתקשר לכמה מסטרים ולבחור, אבל ברור לי שלא אעשה זאת. תוכלי למסור לי אצל מי למדת? אם זה לא מקובל בפורום אז תשלחי לי בבקשה ל- [email protected]. שוב תודה

TsLiLuSHSH

New member
../images/Emo98.gif תשובה מאת...../images/Emo26.gif

ידיד שלי שמתלמד ברייקי נמצא לידי,
ובמקרה נכנסנו לפה.. ותשובתו היא: סיימתי קורס רייקי אחד מתוך שלוש רמות. הרמה האחרונה היא רמת "מאסטר" שרק היא יכולה להדריך אותך את תורת הרייקי. לאחר סיום הפגישה הראשונה אתה חש משהו מאוד מיוחד ושיש לך "משהו" שאין לכל אדם אחר. היכולות שאתה רוכש ברייקי נשארות איתל לתמיד!
ישנם אנשים רבים שהרייקי שינה להם את החיים (לי-לא). כבר בפגישה הראשונה אתה מקבל "כיוונון", כלומר ש"המאסטר" (המורה) עושה לך מעין טיפול שלאחריו אתה מרגגיש את עוצמת הרייקי ומסוגל להעביר אותה לאחרים. צריך להשקיע ברייקי לפחות 9 דקות ביום. יכולות שניתנות בקורס רייקי אחד נועדו בעיקר להעביר כאבים שונים בגוף, כגון כאבי אף, אוזן גרון ואפילו עד לכאבים של ממש ומחלות ! (לגרום להפסקת דימום משריטה) בנוסף, ברייקי אחד אפשר "לנקות" את האדם מבחינת אנרגיה.. ברייקי שתיים מדובר כבר בכך שאתה יכול לעשות רייקי העברת אנרגיות וטיפול באנשים אפילו בלי נוכחותם לידך! כמו כן, ברייקי שתיים יש יותר רקע תאורטי שצריך ללמוד כגון סמלים.. רמה שלישית- "מאסטר"- כל מה שאני יודע לגבי זה הוא שאתה מוסמך ללמד רייקי אנשים אחרים. מקווה שעזרתי

Anabel74

New member
ברוכים הבאים!!!

רק עכשיו ראתי את התגובה מאחר וההודעה לא הוקפצה. תודה על שחלקתם את המידע איתנו אשמח לראותכם כאן שוב

למעלה