שאלה של כופר

yames

New member
שאלה של כופר

יש לי zire71 כבר כמעט 3 שנים, הוא עובד מאוד קשה ואני מאוד מרוצה ממנו. לאחרונה הוא קצת התחיל לזייף והגיע הזמן להחליפו. אני מחפש מכשיר שייתן לי יומן, אנשי קשר ואפשרות לקרוא אימיילים. כמובן עם אמינות, נוחות תפעול ואלגנטיות. צר לי - בלי GPS, נגנים למיניהם, מצלמות, קפה הפוך וכו' - לאלו יש לי מכשירים יעודיים... . מה ממליצים המומחים?
 

shed

New member
---->

לדעתי - T3 יד שנייה יהיה לך מצויין. אם אתה רוצה לפנק את עצמך במשהו חדש: ה-TX יהיה נפלא לא פחות, ובמחיר אטרקטיבי ביותר (במידה ואתה יכול להביא אותו מחו"ל).
 
מה בדיוק הבעיה?

זה מחשב. לא מכשיר מכאני שצריך לשמן את המסבים שלו או שיש לו בלאי כלשהו בגלל חלקים נעים. השאלה היא מה זה - "מזייף"? יש אפשרות שאתה משתמש בתוכנות כבדות יותר וזו אכן סיבה להחליף מכשיר או שאתה משתמש בתוכנות הרגילות שהשתמשת כל הזמן אך נוצרה בעית זיכרון או בעיה של התנגשות של תוכנה אחרת. אני הייתי מציע לעשות SR ואם הבעיה לא נפתרת אז HR ולהתקין ידנית (לא לתת לפאלם להתקין הכול לבד) את התוכנות כאשר אתה בורר איזה תוכנות השתמשת ואם מאיזו תוכנה התחלת להרגיש את הבעיה. שד - נפתרו בעיות העברית עם הTX?
 

AYELET1

New member
בעיות העברית נפתרו מממזמן

אתה מעט לא מעודכן
וברוך כהמגלה את האור ואת דרך הישר
 

yames

New member
הבעיה היא בדיוק העט

אני לא משתמש בשום תוכנה שלא הגיעה עם המכשיר. הבעיה שהאיפוס של העט הוא לחלוטין לא בכיוון וכל פעם שאני מנסה להכנס לתהליך איפוס המכשיר נכנס ללופ וצריך לעשות ריסט. בפועל הפסקתי לנסות לאפס ואני פשוט יודע מה הסטייה של העט ופועל בהתאם, די מציק...
 
יש 2 אפשרויות לדעתי

בעית תוכנה - עשה HR ועשה את האיפוס הראשוני. בעית חומרה - הדיגיטייזר התקלקל ואז עלות התיקון יקרה מדי.
 
מצטרף לדבריי שד

ה -T3 יהיה נהדר עבורך. העניין הוא שיש רק יד שניה ויכולה להיות בעיית סוללה, גם כחדש הסוללה שלו לא מאוד חזקה ועם השנים המצב משתפר לרעה בעניין זה. ה - TX הוא מכשיר מדהים ואפילו יותר ממה שאתה צריך.
 

shuky1

New member
האם כבר הגיע הזמן לרכוש את ה TX ???

אני צריך אותו 95% לעבודה ומאוד מפחד ליפול איתו.
 
ה - TX מעולה

לא יודע מה הצרכים שלך אך מבחינת המכשיר ה - TX מעולה. ציין מהם צריכך המדויקים ואז אפשר יהיה לראות אם הוא מתאים לך
 

shuky1

New member
אני משתמש ביומן, אלפון, EMAIL וכל..

הדברים הבסיסים שבאים עם המכשיר. וכמובן - TEALSCRIPT לכתיבה. בלי זה אני לא קונה.אני לא מעלה משחקים ומעט מאוד תוכנות צד שלישי.
 

Ran sch

New member
למישהו יש מושג מה עמידות הסוללה

ז"א יש לי את המכשיר כבר חודש וקצת והסוללה עובדת כמו פנתר... למישהו יש ניסיון עם זמן דעיכה ממוצע של סוללות שיכול לומר לי כמה שנות נעורים צפויות ?
 

erezstr

New member
לי יש כבר שנה

הסוללה מחזיקה מעמד הרבה זמן (יומיים שלושה כמו כלום) ללא שימוש ב- BT וכולל מישחקים וסירטונים. ארז
 
לכל השואלים, עונים, מתלבטים,

מייעצים ... קחו דקה, עיינו באתר הנ"ל, קבלו קצת מושג לגבי הסוללה של ה-T3, אופן ניהול הזכרון, הסברים מפורטים ומדוייקים הנותנים זוית מבט נוספת לזו הרגילה לה הורגלנו (אנדרנלין אמרנו?), בהצלחה.
 
למעלה