שאלה של כושר.

daditami

New member
שאלה של כושר.

שלום לכולם. אני רוכב על אופני שטח כשלוש פעמים בשבוע, פעמיים רכיבות לכושר ופעם טכני (בשביל הנשמה). לאחר ששיניתי קצת הרגלי חיים ותזונה,והתחלתי לרדת במשקל בצורה מסודרת. אני רוצה לשדרג את העבודה על הכושר. אני שוקל לרכוש שעון פולאר F11 . האם הוא מומלץ מבחינת הרצון שלי לעבוד על שריפת שומנים מחד והעלאת סיבולת לב ריאה מאידך. אשמח לשמוע מכם תודה דדי

הר ניר29

New member
אני לא חושב שהשעון הכרחי

אבל אני לא דוגמא

daditami

New member
הסבר פרט נמק והדגם ../images/Emo8.gif

אשמח לתשובה לגבי כניסה לכושר בצורה אמיתית ולא לפי תחושות בטן או מאמץ סרק. דדי

Dark Muse

New member
תבדוק על ידי מרחקים\זמנים

ואל תזלזל בתחושות בטן - שעון דופק לא מודד כל דבר...

oridoron77

New member
שמע תסתכל על זה ככה

מבחינת אספקט הירידה לאחוזי שומן נמוכים יותר, הייתי הולך על עבודה עצימה למשך זמן של 40-70 דק' כאשר המטרה היא להגדיל מרחק, או להוריד זמנים (עניין הזמנים יותר קלוונטי אם אתה ברכיבת השטח שלך יש הרבה חלקים שמורכבים מעליות תלולות). שים בצד כרגע את טרת שיפור הסיבולת לב ריאה עקב 2 סיבות: 1. היא תשתפר בכל מקרה אם הצלחת להוריד זמן\להוסיף מרחק, בטווחי הזמן המדוברים (40-70 דק') עקב דומיננטיות שלה מבחינת סיבולת מערכת לב,ריאה, כלי דם + סיבולת שרירים. 2. הורדת אחוזי שומן תוביל לירידה במאסת הגוף הכללית, מה שישפר את ההספקים שלך ברמה כללית (אפילו אם טכנית לא תעלה ברמת הסיבולת). 3. הגוף בזמן מאגר קלורי שלילי מוגבל במשאבים להתאוששות ובנייה, מה שהופך אותו לרגיש יותר בנושאים האלו. מה זה אומר לגביך? אתה יכול לעבוד בעצימות גבוהה, אומנם במקומך לא הייתי מעלה את מספר הרכיבות מעל ל4 בשבוע, בהנחה שכולן מבוצעות בעצימות גבוהה. * יש פה גם שאלה של אחוז השומן שלך, ועד כמה הגוף שלך מרגיש בנוח באחוז השומן הזה. אם הגעת לאחוז שומן נמוך יחסית (בשביל ההסתגלות של הגוף שלך), כל מה שציינתי כאן לגבי התאוששות ומאמצים הופך להיות עדין יותר. יש אגב אתר די חדש שמאגד הרבה מאמרים, שחלקם נוגעים עניין אחוזי השומן (חפש KILOGRAM בגוגל). בכל מקרה בהצלחה אורי

למעלה