שאלה של כושר

• פותח הנושא ligo
  • פורסם בתאריך

ligo

New member
שאלה של כושר

הי בנות. אחרי חצי שנה של התנזרות מספורט, בא לי לחזור לפעילות. בדקתי בחיפה בסניף של סטודיו C ואין להם קבוצה לנשים בהריון (רק לנשים אחרי לידה). מישהי מכירה חוג כזה באיזור חיפה? היו כאן שתי בנות שכתבו שהן מתאמנות/התאמנו בהריון בחדר כושר, נראה לי שאחת מהן היתה גמני. אני תוהה אם לחדש את המנוי שלי לחד"כ- מה בדיוק אפשר לעשות? על איזה מכשירים עבדתן? אז זהו בעצם. תודה לכל מי שיש לה עצה.

ligo

New member
נראה לי שאני באמת אחזור לחוג יוגה

חיפשתי קבוצה של הריוניות ואין. אז אני צריכה לדבר עם המדריכה הקודמת שלי ולבדוק אם להצטרף לקבוצה רגילה. אבל חוץ מזה בא לי עוד חוג...סוף סוף יש לי זמן פנוי. היום מצאתי לנו דירה חדשה (עכשיו אני אוכל שוב לישון בלילות) ומחר אני חותמת על חוזה. ועכשיו אפשר להתחיל לחשוב באיזה צבע נצבע את החדר של מאי, וזה דורש כמובן החלטה על צבע הריהוט בחדר. איזה כיף שיש לי זמן. אגב, כמעט כל החברים שלנו וגם ההורים של בעלי לא אוהבים את השם מאי וזה קצת מעצבן, אבל לא ישברו אותנו, נכון?

מי שואל אותם?

אם אתם אוהבים את השם - אתם מחליטים. אנחנו לא מרשים לאף אחד להתערב לנו בהחלטות והם מבינים שחבל לנסות בכלל להשפיע עלינו. מאי זה שם חמוד מאוד, לדעתי (למרות שגם אותי את לא צריכה לשאול
)

למעלה