שאלה של לחץ
אני אתחיל מזה שכל עבודה שאני עובד בה אני מלחיץ את עצמי בטירוף, עבדתי לאחרונה במסעדה עם אנשי צוות נהדרים (מי יותר מי פחות
) ובוס נעים אבל הרגשתי כל כך לחוץ בעבודה עד שלא הצלחתי לתפקד יותר הרגישו את זה עלי והבוס אף (בנעימות..) העיר לי על כך, לאחר שראיתי שאני לא מצליח ללשלוט בלחץ והחרדה שלי עזבתי את העבודה. אחר כך מצאתי עבודה מהבית בתחום האינטרנט, אין בוס על הראש, אני קובע מה מתי ואיך, ועדיין היה לי מאוד לחוץ, הידיעה שאני אמור לעבוד, ולהגיש חומר פשוט הרגה אותי, אני שונא להיות לחוץ וזה משפיע עלי בצורה מאוד לא טובה.. אני מפחד עכשיו, אני לא יודע מה יהיה, ארי בכל עבודה יש אלמנט של לחץ כזה או אחר.. ותמיד איכשהו אני מצליח להתחבר אליו ולהרוס לי את ההנאה, עצות שימושיות מאוד יעזרו לי ולמרות הכוונה הטובה תוותרו על עצות כמו "פשוט תרגע" - אני צריך עצות יותר עמוקות ומבינות טכניקות ורעיונות שבאמת יעזרו. אני אדם חושב ויודע הרבה פעמים את התשובות לבעיות שלי אבל לא יודע ליישם אותן, אני מבין שלפחד ממה יחשבו עלי/ מה יגיד הבוס הן חלק מהגורמים ללחץ, ואני יודע שהתשובה הבסיסית לזה היא שמה שחושבים עלי זה הדעה של האדם שמולי ולאו דווקא האמת לגבי עצמי ואני גם יודע שאני אומר שאני יודע כי אני מפחד שיחשבו שאני לא יודע, אני יודע קצת יותר מדי ומבין קצת יותר מדי וזה מכניס אותי לספינים אל מול עצמי... נראה לי שמודעות לעצמך היא לא תמיד דבר בריא... בקיצור: אני צריך עזרה בנושא הלחץ ואם יש למישהו רעיונות על איך לשחרר את הסבך של המודעות וההבנה שלי זה גם יעזור תודה...
אני אתחיל מזה שכל עבודה שאני עובד בה אני מלחיץ את עצמי בטירוף, עבדתי לאחרונה במסעדה עם אנשי צוות נהדרים (מי יותר מי פחות
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)