שאלה של מוסר...

pain is MY love

New member
שאלה של מוסר...../images/Emo190.gif

בתור חובבת אשקן ידועה אבל לא מעריצה גדולה של מחלקת המוסר, עלתה בראשי השאלה. עם מי לדעתכם הכי אבל ה-כ-י לא מוסרי לצאת?... (סדר המינים לא משנה) מפקד ישיר- פקודה מרצה- סטודנטית בוס- עובדת קצינת קישור- חייל מילואים
לצאת עם האח/האחות של החבר/ה הכי טוב/ב לצאת עם האקס של החבר/ה הכי טוב/ה טוב, לדעתי כל הדברים הנ"ל זוועתיים.. כן הייתי וגם עשיתי- יצאתי עם חייל מילואים שלי, סך הכל שנינו אנשים בוגרים זה שהוא שירת פעם ביחידה שלי לא אומר כלום... מפקד ישיר בחיים לא יוכל לצאת עם פקודה שלו כי זה יהרוס לו את הקריירה הצבאית בו במקום. מרצה לא יוכל להרצות יותר ובוס לא יוכל לנהל את העסק שלו יותר (שלא לדבר על תביעות הטרדה מינית למיניהן שהבחורה יכולה לשחק עליהן...) אחים של חברים הם תמיד בעיה אבל כל עוד מתייחסים אליהם בעדינות וברגישות זה דווקא יכול לעבוד מה שכן, אקסים של חברים הם לחלוטין מחוץ לתחום! אקסים שייכים לעבר ואין שום סיבה שיצוצו פתאום מול הפרצוף בגלל שפתאום בא לנו עליהם... מיותר לציין שהחברות לא תחזיק מעמד בכלל.

ChilD SouL

New member
../images/Emo221.gif דעתי...

מפקד ישיר - פקודה טוב, כל עוד לא מדובר על מפקד בגיל 40 וכו' אלא מדובר במישהו צעיר שיש משיכה כלפיו ולו אלייך - לא רואה סיבה שלא. לשמור על פרופורציות ולא להראות יותר מדיי חיבה\אהבה ברבים, אבל בהחלט לא רואה סיבה ללמה לא. סטודנטית - מרצה לי אישית גברים בגילאי 40 לא עושים את זה, אבל אם יהיה לי מרצה צעיר ויהיו סימנים למשיכה כלשהי - למה לא
האח/האחות של החבר/ה הכי טוב/ה הכי טוב - הכל נשאר במשפחה.
האקס של החבר/ה הכי טוב/ה ביג NO NO.

Cobe Anan

New member
אני לא חושב שיש מישהו מחוץ לתחום..

מה שכן, לכל אחד מהמקרים הנ``ל יש רגישות שונה, וההתייחסות צריכה להיות בהתאם. הכי רגיש, לדעתי, זה העניין של חבר טוב עם אקסית. לא הייתי הולך על סטוצים בתחום. אם היה משהו קורה, לא הייתי עוצר, וגם לא ביקשתי מחברים שלי לעצור את זה. כנ``ל, אגב, אבל בדרגת רגישות נמוכה בהרבה, נמצא התחום של אחיות/ים של חברים/ות. ביחסים מקצועיים יותר, הרגישות שלי היתה מתמקדת ביחסי ניצול, ובשאלת המניע העיקרי לקיום מערכת היחסים. ריגוש, תחושת כוח, שאיפה להיות קרובים לצלחת- כל אלה עלולים לעוור אותנו, ולגרום לבעיות קשות ביחסים המקצועיים בהמשך. אבל בסופו של דבר, לא נראה לי שמשהו יעמוד בדרכנו אם באמת נאהב מישהו, זאת ההנחה העיקרית שלי.

T a u r u s

New member
האמת, לא כל הדוגמאות כ"כ רעות ../images/Emo190.gif

אבל הכי לא מוסרי זה מרצה וסטודנטית... כשתגיעו לשם, תבינו למה!
סתם.. סתם... בטח חלק מאיתו כבר שם...

נועם m

New member
שום דבר הוא לא "לא מוסרי"...

אני מניחה שמה שהכי מטריד זה מרצה- סטודנט... והקטע עם מפקד ישיר- אני עוד לא בצבא, אין איזה איסור על זה? אחים של חברים יכול להיות בעייתי במקרה והקשר לא מצליח, עם אקסים אין לי בעיה, כל עוד זה לא למטרות סטוץ אלא רגש אמיתי. אבל בסופו של דבר- כמו שכתבו פה- כל מקרה לגופו.

למעלה