תודה רבה. זה יופי. נתת לי קצה חוט להבין את זה.
בדקתי לגבי גבינת פילדלפיה וההגדרה לגביה היא שזו "גבינת שמנת מוקצפת".
בדקתי לגבי "גבינת שמנת" ובויקיפדיה מופיע שזו "גבינה לבנה רכה בטעם עדין, המכילה לפחות 33% שומן, והיא בעלת לחות של לא יותר מ-55% וטווח דרגת חומציות שבין 4.4 ל-4.9... גבינת שמנת נבדלת מגבינות אחרות בכך שלא מאפשרים לה להבשיל. יש לצרוך את הגבינה כשהיא טריה."
אם את אומרת שעכשיו היא מגיעה גם באחוזי שומן נמוכים - אז את הנתון הזה מהידע שלך אני מצרף גם - וזה בכלל טוב.
עכשיו השאלה הגדולה: אילו גבינות דומות קיימות שהן טבעוניות? האם טופוטי שנמכרת בסופר היא כזו ונופלת להגדרה של קרים צ'יז?