שאלה של מישהו בעל 0 ידע בנושא

cyberonweb

New member
שאלה של מישהו בעל 0 ידע בנושא ../images/Emo9.gif

שלום כולם.. ביקור ראשון שלי כאן
, טוב לשאלה מהם היכולות של מחשבי כף יד היום? עבור אילו שימושים מומלץ לקנות מחשב כף יד? האם ניתן לדוגמא, לגלוש באינטרנט מ Pocket PC? אם אני לא טועה כן, אבל השאלה היא באילו אתרים? או לדוגמא, לקרוא מידע וקבצים מהמחשב הגדול... או שמא לשלוט עליו אפילו? האם אפשר לחבר את הפוקט פיסי לרשת המקומית? אילו תוכנות יש כיום ל pocketpcים? בקיצור, כמו שראיתם אני בור בנושא
אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתרים / מאמרים או כל מידע נוסף בנושא.

castroman

New member
תשובות ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif

יש כיום שתי סוגי מחשבי כף יד (עצם שתי מערכות הפעלה) palm שהיא היותר מצליחה אך פחות מתקדמת ויש את pocket pc של מיקרוסופט שהיא המתקדמת ביותר כיום... היכולות בpocket pc הם יחסית גבוהות...ניתן לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה לשחק משחקים בגרפיקה גבוהה יחסית ואפילו לצפות בסרטים. השימושים כיום הם שימושים עסקיים לדוגמאת קריאת e-mail מחוץ למשרד\בית... ויש את אלה שמתשמים למשחקים או לצפייה סרטים או לשמיעת מוזיקה...ניתן לגלוש בpocket pc.. עקרוני ניתן לגלוש בכל סוגי האתרים אבל כמובן שלא יהיה נוח לצפות בהם בגלל הגודל הקטן של המסך לעומת מחשב שולחני... וכן יש אתרים שהתאימו את עצמם לצפייה בpocket pc... בקשר לעברית כיום רואים ברוב האתרים הפוך...בקשר לשליטה על המחשב השולחני דרך מחשב כף יד יש אפשרות בעזרת תוכנות עזר... כאשר אתה אומר רשת מקומית אתה מתכוון לדוגמא רשת משרדית?! אם כן יש תוכנה שמגיעה עם המכשיר ומאפשרת לך להינכס לרשת... יש תוכנות מכל המגוון ומכל הסוגים. אתרים: www.pocketpc.com האתר הרשמי של מיקרוסופט. www.pocketpcthoughts.com האתר הגדול ביותר בתחום. www.ppcw.net www.ziosoft.com חברת משחקים. www.pocketgear.com אתר בו תוכל למצוא כל תוכנה שיצאה לpocket pc. www.pocketnow.com www.ppcsg.com אתרים בעברית: www.pocketpcworld.co.il www.palmi.co.il www.pocket.co.il http://pocketpcfreak.tripod.com זהו זה מקווה שעזרתי...

למעלה