שאלה של מישהו שלא מבין כלום ברונים

שאול DR650

New member
שאלה של מישהו שלא מבין כלום ברונים

הי, כרגע נתקלתי בפורום הזה בעקבות ההודעה "היום בתפוז אנשים"... בהתחלה חשבתי שאולי זה פורום של אנשים שקוראים להם רון (או רוני)... אז מזה ניתן להבין שבחיים לא שמעתי על רונים. קראתי את הודעת המנהל ולכן הבנתי למחצה מה זה רונים. עכשיו, קראתי פה כמה הודעות ורציתי לדעת, את כל הפרטים שנתת פה קיבלת אך ורק מהשם של מי שכתב אותם, מהתאריך לידה ומהשמות של אנשים הסובבים אותם? איך זה עובד, לכל אות יש משמעות? ומה עם הקטע שהשמות ניתנו לנו ע"י בני אדם, אז הטענה היא שהשם משנה את הבנאדם, כלומר אם לא היו קוראים לי "שאול" הייתי בנאדם קצת שונה?

שאול DR650

New member
עומר...

מה זה הפורום הרדום הזה? את נכנסת כל שלושה ימים לענות על שאלות?
אז מכיוון שאני רואה שלא כל יום את נכנסת, ותכננתי לשאול אותך אחרי שתעני לי על השאלה הראשונה אם תוכלי לתת גם לי עצות על סמך הנתונים שלי אבל אם אני אחכה שתעני לי ורק אז אשאל אז זה ייקח מלא זמן... בכל אופן, תאריך לידה: 04.10.81 שם שלי: שאול עציון שם החברה שלי: איילה שם האם: עדנה אני בדיוק משתחרר מצה"ל ביום ראשון (לאחר שירות קבע של שנתיים בתור קצין) אני כרגע גר בת"א ואני עובר דירה עם החברה שלי (אנחנו עוברים לגור ביחד לראשונה) לחיפה בסוף שבוע הבא ונובמבר מתחיל ללמוד פיסיקה בטכניון, עד אז אני אעבוד חודשיים ואהיה חודש בחו"ל (זה התכנון בכל אופן)

שאול...

אני מצטערת לשמוע את הביקורת שיש לך... אני מאוד אוהבת את הפורום הזה, ומבטיחה להיכנס לפחות פעם אחת ביום לבדוק. תשמע, לגבי הדבר השני - אני לא מתכוונת לעשות כרגע פיחה ברונים, הערב היה אתמול, עד 21:00, ואז היתה עבודה מרוכזת. אני מבטיחה שממש בקרוב נארגן עוד ערב כזה, ואז נוכל לשאול. אני פשוט לא מתייחסת בקלות ראש לפתיחות, אני עושה לפני כן טקס טיהור, יושבת בניחותא, פותחת בשיא ההתכווננות... אני מקווה שאתה מבין מה אני מנסה להגיד... אבל אני מאוד שמחה על ההתעניינות, ומבטיחה מייד במיוחד בשבילך לתכנן את ערב הפתיחות ברונים הבא. בסדר? בינתיים, אפשר לדבר על הרונים, מה מספר כל רון (אני מצרפת לך לינק לאתר שלי שמסביר עם הרונים), מה היחודיות של כל רון, באיזה רון כדאי להשתמש מתי וכו'... בסדר?

שאול, שלום!

נידמה לי שעניתי על השאלה הזאת למטה איפה שהוא, שאני משתמשת בכלים כאלה, שמבחינים בין אדם לאדם, כדי להתחבר לאנרגיות שלו, לחתימה הייחודית של האנרגיה. שלו. לא באמת מבינה באסטרולוגיה, ומבחינתי היה עובד יותר טוב עם תמונה, הכי טוב כשהבנאדם עצמו פורס לעצמו את הרונים. אני חושבת שהשם בטוח משנה את הבנאדם, אם החולצה שאתה בוחר בבוקר משנה אותך, אז השם בטוח משנה אותך... ולגבי "ניתנו", אני לא יודעת... לפי דעתי, ברוב המיקרים הבנאדם עצמו בוחר את השם שלו, אנרגטית. לכן, השם צריך להתאים לשיעורים שיש לנשמה לעבור בסיבוב הזה פה על הכדור, ואם לא, תאמין לי, מחליפים...

למעלה