שאלה של מי שעוד לא התחילה.........

שאלה של מי שעוד לא התחילה.........

היי לכולכם, לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול ואם לא אז קבלו התנצלותי מראש. בכל מקרה תודות למי שיכול לכוון ולסייע. אני מעונינת להתחיל שעורי ספינינג ומבקשת טיפה עזרה: - על איזה מכון אתם ממליצים באיזור צפון ת"א? - האם יש מכון שניתן לעשות בו כרטיסיה/ מנוי זמני או שמנסיונכם תמיד יש חובה לעשות מנוי שנתי? בתור מי שלא עשתה ספינינג מזה שנים רבות, אני קצת חוששת שזה גדול עלי ושאולי אחזור בי אחרי כמה שעורים. ת'ראות, זברה.

Tami661

New member
יש שיר כזה "אין מקום אחר"../images/Emo8.gif

אז התנצלותך נדחית מאחר והיא לא נחוצה
הגעת למקום הנכון: המלצה על מכון באיזור צפון תל-אביב? מאחר ואת מציינת שאת מתחילה... אין סיכוי שאמליץ על המיקאדו סנטר שכן הוא בפירוש לא למתחילים לא ברמת ובסוג האימון ובוודאי שלא מבחינה כלכלית. אבל... יש לך את קאנטרי נווה אביבים (רמת אביב) - אין לי טלפון
יש את קאנטרי ג' (רמת אביב ג') - אין לי טלפון
יש את Sweat בבית יהודי בסרביה (נאות אפקה) - 03-6472093 מועדון הספורט באוניברסיטת תל-אביב - 03-6408078 זה מה שעולה לי כרגע... מנסיוני, כמעט בכל מועדון יש אפשרות לתקופת נסיון/ כרטיסיות, זה משתנה ממועדון למועדון אך יש מודעות לעניין ה"התאקלמות". זברה יקרה, אם הבריאות שלך תקינה, והרצון שלך קיים... אין משפט כזה "גדול עלייך"!!! תוציאי לך את זה מהראש ותני לגוף לדבר גשי לאימונים בהנאה ומתוך ידיעה שאת ברת מזל שיש לך אפשרות להנות מזה ואנחנו נהיה כאן כדי שלא תפלי בדרך

ahuvaw

New member
אינשייפ עתידים

יש אפשרות לשעור מתחילים ואשפר לקבל שבוע ניסיון ללא תשלום וללא התחייבות. טלפון: 6483484 או 1700705554 בהצלחה....

למעלה