שאלה של משהו שלאא הייתה לו חברה לעולם

jojs8j3

New member
שאלה של משהו שלאא הייתה לו חברה לעולם

קיצר שמעו לא היתה לי חברה אף פעם אני בגיל 19 אני טוב מאוד אבל ביישן מאוד במיוחד ביישן מבחינת בנות עכשיו יש משהישאי רוצה אותי וזה והייה לה כמה חברים פה ושם עכשיו מלא בחורות מתחילות איתי וזה ואי גם התחילה איתי עכשיו מה העניין פה אני מתבייש ברמות להגיד לה שלא הייתי אף פעם עם בחורה רצינית וזה... מתבייש עכשיו השאלה שלי הגדולה אין לי נסיון בכלל בלכלל בקטעים האלו עם אני חבר של משהי יפה תסבירו לי בכללי מה הולך בחברות יענו איך זה ניראה מה עושים מה מי מו פשוט לא יודע כלום ובגלל זה אמרתי לה שאי לא רוצה קשר רציני כי פשוט אף פעם לא הייה לי קשר רציני ואני לא יודע איך זה ניראה וזההה ועוד שאלה בדרך כלל עם יש לי חברה מתיי בדרך כלל החברה תיהיה אמורה לישון אצלי ...... מי שאנחנו חברים אפשרי להגיד לה רוצה לישון אצלי או שלוקח קצת זמן ?? קיצר תסדרו לי קצת תחיים תסבירו לי איך הולך כול העניין למה אני חסר ביטחון גמורררררררר

God Was Here

New member
תשובה

היי jojs8j3, תראה זה דבר נורמלי שאין לך בטחון עם נשים מכיוון שלא היית אף פעם עם אחת, אבל אתה לא יכול לצפות שמישהו אחר "יסדר לך את החיים". הרבה אנשים עברו את המשבר הזה או משבר דומה והרבה עוד יעברו. יש דברים שפשוט קורים בטבעיות ועלייך להיות סבלני ולא להלחץ מדברים כמו מתיי חברה שלך אמורה לישון אצלך. אם מישהי מתחילה אתך, פשוט תשדר לה יותר בטחון.. אריי היא לא חייבת לדעת שלא היתה לך חברה בעבר. ד"א אני ממליץ לך לקרוא את הספרונים להורדה מכל האתרים האלה של "אומנות הפיתוי" או "סוד ההצלחה"(תחפש בגוגל), זה נותן הרבה חומר למחשבה ואני בטוח שיש שם דברים שיעזרו לך בעתיד. בהצלחה והמשך יום נעים :)

למעלה