שאלה של מתחילה-במשימות התחלה

July84

New member
שאלה של מתחילה-במשימות התחלה

המשימה הראשונה זה למצוא את המיקום שלי במפה הגדולה. מה הכוונה? פתחתי את המפה ולחצי על הנקודה הצהובה שמייצגת אותי וזה לא אומר שסיימתי למה? תודה...

DragonChan

New member
לא זכור לי שזה אומר מתי שמסיימים

SL זה לא משחק של משימות, הם אומרים לך בהתחלה מה לעשות כדי שתיראי אם את מבינה איך להשתמש בכל פעם על מה שמסבירים. בסופו של דבר במשחק עצמו תיראי שאין כזה דבר משהו נכון או לא נכון. אם מסבירים לך על תעופה ואת לוחצת על הלחצן שגורם לתעופה והאווטר שלך באמת עף, את לא צריכה הודעה שהצלחת, משום שאת רואה שהצלחת. האי הראשון זה אי של הסברה הבסיסית של המשחק ואיך משחקים, 3 ימים ראשונים בדרך כלל עוד לומדים איך לזוז ולהשתמש במצלמה (ctrl+alt+מקש שמאלי של העכבר וגם להשתמש בגלגלת...) בצורה טובה ועוד כל מיני דברים

אושRתי

New member
זה כנראה משהוא חדש

שאני נרשמתי לא היה את זה.. אבל כדאי שיהיה מדריך מסודר לאי, כיוון וזאת שאלה שנשאלת הרבה...

July84

New member
אם לא הייתי מובנת...

האם אני יכולה להוריד את התוכנה של הסקנד לייף למחשב נוסף ולשחק גם בו באותו היוזר ? לא בו זמנית! כמו שניתן לבדוק אימייל מכל מחשב. מישהו יודע?

DragonChan

New member
את יודע טוב את התשובה

הרי אם מתקלקל לך המחשב זה אומר שתצטרכי לפתוח דמות חדשה? ברור שלא בשביל זה קיימת הסיסמא כדי שרק את תוכלי להכנס לדמות שלך מכל מחשב אשר יש בו SL

July84

New member
תודה לא הייתי בטוחה

בגלל שזה עובד אם תוכנה מסויימת ולא אתר (כמו מייל למשל ) המון תודה!

DragonChan

New member
זה לא משנה אם זה עם תוכנה או אתר

יש הרי גם תוכנות של אימיילים כמו outlook... התוכנה שמתקינים על המחשב רק עוזרת למשחק לעבוד, כל המידע של הדמות שלך יושבת על השרתים (שרת - מחשב המכיל המון מידע הנותן שירותים למחשבים אחרים) של linden כך שרק אם קורה לשרתים שלהם משהו אז הדמות יכולה להמחק, ובשביל זה יש להם גיבוי. כל הדברים הקשורים ברשת (אינטרנט) שצריך בשבילם שם משתמש וסיסמא נמצאים על שרתים ואפשר לגשת אליהם מכל מחשב.

July84

New member
עוד מישהו לא מצליח להתחבר?

בהתחלה כתב שיש עדכון שמתבצע עכשיו הוא פשוט לא מצליח להתחבר ...

היה איזה עידכון

אחרי אתמול בלילה זה מעצבן שהם משתקים שוב את המשחק לדעתי עכשיו חזרו לפעילות עוד לא הצלחתי להתחבר אבל עושה LOGIN

למעלה