שאלה של מתחילה - מה מקובל ומה לא מקובל לעשות במכון

allGrownUp1

New member
שאלה של מתחילה - מה מקובל ומה לא מקובל לעשות במכון

היי,
התחלתי להתאמן בשעה טובה ומוצלחת.
בבניית תכנית האימון, עברו איתי על כל תרגיל ותרגיל כמו שצריך.
עם זאת, אני לא זוכרת הכל כמו שצריך ואני לא רוצה להזיק לעצמי על ידי ביצוע פעולות לא נכונות.
האם ליגיטימי לבקש ממדריך בחד"כ שיסביר לי את התרגיל?
אני ממש מרגישה שהתשובה אמורה להיות כן, אבל רק רוצה לוודא :)

והרחבה של השאלה -
יש דברים שאתם נתקלים בהם שמאוד לא מקובל לעשות במכון? אשמח לקרוא!

The Pinky P

New member
בטח,ברור... את משלמת על זה.

את לא משלמת רק על השימוש במכשירים, את משלמת גם על הדרכה.
אל תרגישי לא נעים, אם לא עוזרים לך כמו שצריך אז תדרשי את הכסף חזרה ותצאי משם.

2 Fit

New member
היי

בתור מאמן כושר זו החובה שלך לבקש עזרה ולא שנדבר עוד על החובה שלו כלפי מתאמן, אם את לא רוצה לפצוע את עצמך ולהגיע למצב שהחוויה שלך במכון לא תהיה נעימה אז כן אל תתביישי גשי לבקש עזרה

D4n

New member
חדרי כושר

אהלן.
כל הכבוד על ההחלטה להרשם לחדר כושר, תהליך השינוי וההכנסה של אימונים קבועים במהלך השבוע הוא מאתגר מאוד ואת בשלב מתקדם.
בחדר כושר אכן יש תרגילים מסוימים שמומלץ לבצעם רק לאחר צבירת ניסיון, וכן טכניקות אימון מסוימות המסוכנות למפרקים ולשרירים. השלבים הראשונים מומלץ לעבוד עם משקלים נמוכים וחזרות מרובות למשך מספר שבועות.
לצערנו ישנם מדריכים (בלי להשמיץ חלילה אף אחד) אשר לא מתקנים מתאמנים שמבצעים תרגיל בטכניקה לא נכונה. ולכן חשוב מאוד שאת "תציקי" למאמן שבמשמרת בכל שאלה ובכל תהייה הכי קטנה. הקניית הרגלים לא בריאים היא בהחלט משהו שקורה הרבה בחדר כושר, ולהפסיק להתאמן עקב בפציעות שמתרחשות בעקבות הרגלים אלו זה לא כיף בכלל.
בהצלחה, מקווה שתמידי ותהני :)

אבו זקן

New member
תשאלי, תשאלי, ותשאלי שוב

תארי לעצמך שהיית נתקלת באישזהו פורם בהודעה הבאה:
"היי,
התחלתי ללמוד נהיגה בשעה טובה ומוצלחת.
לפני השעור הראשון, עברו איתי על עקרונות הנהיגה כמו שצריך.
עם זאת, אני לא זוכרת הכל כמו שצריך ואני לא רוצה להזיק לעצמי על ידי ביצוע פעולות לא נכונות.
האם ליגיטימי לבקש ממורה הנהיגה במכונית שיסביר לי מה עלי לעשות במצבים שונים?
אני ממש מרגישה שהתשובה אמורה להיות כן, אבל רק רוצה לוודא :)"

אגב, לא רק שזכותך לשאול, זכותך ל"נדנד" למדריך אם ההסבר שלו לא מובן, לבקש שידגים בעצמו, שילווה ושיתקן. זה לא יהפוך אותך בהכרח לדמות הכי אהובה אצל המדריכים, אבל זה אמור להתבטא בתוצאות, ואת משלמת עבור השרות הזה. אם את מרגישה לא נוח, ואם את יכולה להרשות לעצמך, שעור או שניים עם מדריך פרטי, פעם בכמה חודשים, יכולים לעשות פלאים.

allGrownUp1

New member
תודה

הנחתי שזו שאלה מטופשת.
אבל לאור העובדה שלא נכנסתי למכון כושר כמה שנים טובות לפני כן, לא הייתי בטוחה עד כמה זה מקובל.
המדריכים פה במכון תמיד עסוקים בלהסתחבק עם הגברים החסונים למיניהם וזה קצת מוריד מהביטחון של לגשת ולבקש עזרה בתרגילים הפשוטים.
&nbsp
רשמתי לי! תודה על הבוסט להיגיון :)

למעלה