שאלה של מתחילה, מה מקור השם בליץ'

yefetk

New member
שאלה של מתחילה, מה מקור השם בליץ'

חיפשתי ולא מצאתי למה האנימה/קומיקס/סדרה/תופעה נקראת בשם זה? אודה לכל מי שיסתום את הבור הגדול בהשכלתי.

burhtk1

New member
בליץ'=הלבנה באנגלית

מלאכי המוות בבליץ' בעצם "מנקים" את העולם מהולוהים. לפחות נראה לי שזהו מקור השם.

Tiger Eye16

New member
דווקא ניראה לי הלבנה מסיבה אחרת.. =)

*אהמ*דמותלבנהושקסית**אהמ*

yefetk

New member
הסבר אפילו יותר טוב ../images/Emo13.gif

ומתאים לרוח השטות המטורפת של הסדרה.

הזמנה להצעת הרצאה – כנס עולמות 2008

שלום רב, בימים אלה אנו מגבשים תכנים לכנס עולמות 2008. הכנס יתקיים בתאריכים 21-23 באפריל 2008ויוקדש לנושא "מלחמה ושלום". אנו שמחים לפנות אליכם ולהזמינכם להציע הרצאות לכנס. ההרצאות יכולות לעסוק בכל תחום הקשור למדע בדיוני, פנטסיה, אימה, מדע פופולרי וכו'. תינתן עדיפות להרצאות הקשורות לנושא הכנס. כמו כן נשמח לשמוע רעיונות לפעילויות אחרות, ובכל זה סדנאות, פאנלים וכדומה. זה המקום להפעיל את הדמיון. המעונינים להציע הרצאה או פעילות מוזמנים ליצור איתנו קשר בכתובת הדואל המצורפת. לצערנו, בשל מגבלות התוכנייה, לא נוכל לקבל את כל ההצעות. צוות מרצים - עולמות 2008 [email protected]

זה יכול להיות כמה סיבות - גם מוזיקה

שמעתי שטיטה קובו מעריץ זמרת מסוימת שברח לי השם שלה ואחד השירים שלה נקרא בליץ' ואולי לכן הוא קרא למאנגה ככה (רוב הסיכויים שלו) גם ש-Burrichi שזה בליץ' ביפנית זה להלבין ולטהר הולואים כמו שאמרו פה, שזה מה שהם עושים, וגם בגלל שכולם אמרו לאיצ'יגו שאין סיכוי שצבע שיערו טבעי והוא בטוח, כמו שנאמר, BLEACHED יעני נצבע... אבל בעצם בליץ' זה חומר הלבנה אז זה לגמרי מבלבל. אבל זה מאוד יכול להיות הגיוני... בסוף כולנו ניצא טמבלים כשאיצי'גו יקבל חרב שקוראים לה בליץ' XDDDDDD

למעלה