שאלה של מתחילה

tomer2007

New member
שאלה של מתחילה../images/Emo131.gif

אני 5 שבועות אחרי הלידה... התחלתי את ההריון 48 ק"ג והגעתי עד למרומי 73 ק"ג..מה שנקרא, לא חסכתי מעצמי..
היום אני שוקלת 62..הורדתי 11 ק"ג, אבל הורדתי אותם כבר בשבועיים הראשונים אחרי הלידה ומאז אני תקועה בטירוף על אותו המשקל... עדיין אין מצב לעשות הליכות עם העגלה כי הבנצ'יק לא מת עליה ועדיין אוכל לא מסודר (הנקה מלאה).. השאלה שלי היא - מוכר לכן? הגיוני להתקע ככה? מתישהו זה חוזר לרדת לפני הספורט האגרסיבי? יש לציין שאני לא נוגעת במתוקים ואוכלת אוכל בריא (בלי בורקסים ופיצות...) תודה..

or 333

New member
מזל טוב וברוכה הבאה

אי אפשר לקבל אינדיקציה בחמישה שבועות תני לזמן לעבור אני בטוחה שתמשיכי לרדת במיוחד שאת שומרת, אני עליתי כמעט 30 קילו ובחודשים הראשונים ירדתי 16 קילו שמרתי אבל מפעם לפעם גם היו מעידות. את תראי שבמשך השבועות הקרובים המשקל יתחיל לרדת בהצלחה

or 333

New member
אולי לגובה שלך זה מצויין

והאמת גם לגובה שלי 1.70 זה יהיה יותר מטוב, אבל יכול להיות שלגובה שלה זה לא מתאים

tomer2007

New member
../images/Emo6.gif תלוי במבנה גוף, לא?

אני בחורה די קטנה וגם לא גבוהה במיוחד ו 48 ק"ג היו נראים עלי נפלא... נו טוב, גם אם אני אהיה 50 אני אשתוק..
מה שהכי מבהיל אותי זה שבשלושה שבועות האחרונים לא ירדתי אפילו גרם אחד... אפילו 100 גר' היה מחזיר לי חיוך..לדעת שמשהו מתקדם. אבל אני אהיה אופטימית ואחכה בסבלנות כמו שהציעו כאן..

למעלה