שאלה של מתחילה

מצב
הנושא נעול.

שמולה

New member
שאלה של מתחילה../images/Emo163.gif

שאלה של מתחילה

לא לא לא. עוד לא חזרנו לטיפולים. אנחנו עדיין עובדים על השיטה הישנה ורוצים להתווסף לסטטיסטיקה
. אבל - ביום ה 12 למחזור, יום לפני הטבילה - פתאום דם
. דימום של ממש. היאוש הזה אף פעם לא נעשה יותר נח אלא מדכא
. בצר לי פניתי לרופא שיבדוק מה הולך שם. ביום ה 16 נצפה זקיק (אמאל'ה... לא חשבתי שאני אחזור ל US כ"כ מהר) של 13.5 מ"מ והרופא טען שזה לפני ביוץ ולפי החשבון - אני כאילו בעלת מחזור ארוך (מה שמעולם לא היה אצלי). וכאן אני שואלת (למרות ששאלתי את עצמי את זה 20 פעם ואת הרופא 30 פעם ובפורום לפחות 40 פעם אבל אולי בסוף אני אבין)? 1. האם לאחר הביוץ הזקיק נראה אחרת או שהוא פשוט קטן ואז הגודל העכשווי שלו יכול להיות כבר "אחרי"? 2. אם אני אקבל את המחזור הבא לפני 14 יום לאחר יום הביוץ המשוער - סימן שבהכרח לא היה ביוץ או שזה לא אומר? (משהו זמן לוטאלי... יש לי סדקים במח) זהו להפעם. רק לרענן ת'מאגרים
.

באאבו

New member
שמעתי שהשיטה הישנה הכי מומלצת ../images/Emo8.gif

שאלה של מתחילה

לא לא לא. עוד לא חזרנו לטיפולים. אנחנו עדיין עובדים על השיטה הישנה ורוצים להתווסף לסטטיסטיקה
. בצר לי פניתי לרופא שיבדוק מה הולך שם. ביום ה 16 נצפה זקיק (אמאל'ה... לא חשבתי שאני אחזור ל US כ"כ מהר) של 13.5 מ"מ והרופא טען שזה לפני ביוץ ולפי החשבון - אני כאילו בעלת מחזור ארוך (מה שמעולם לא היה אצלי). וכאן אני שואלת (למרות ששאלתי את עצמי את זה 20 פעם ואת הרופא 30 פעם ובפורום לפחות 40 פעם אבל אולי בסוף אני אבין)? 1. האם לאחר הביוץ הזקיק נראה אחרת או שהוא פשוט קטן ואז הגודל העכשווי שלו יכול להיות כבר "אחרי"? 2. אם אני אקבל את המחזור הבא לפני 14 יום לאחר יום הביוץ המשוער - סימן שבהכרח לא היה ביוץ או שזה לא אומר? (משהו זמן לוטאלי... יש לי סדקים במח) זהו להפעם. רק לרענן ת'מאגרים
.
שמעתי שהשיטה הישנה הכי מומלצת

קודם כל, מצטערת לשמוע - אין בעסה גדולה מזו. זה בדיוק מה שהיית צריכה כדי לשפר את המצב רוח עם כל השפעות שמסתובבות לכם בבית, אה?
. הרופא טען שהזקיק הוא לפני ביוץ - נשמע הגיוני. היום ה- 12 למחזור זה גודל סביר של זקיק. השאלה מאיפה הדימום פתאום? הוא נתן לזה תשובה? לדעתי יש קשר ברור להפסקת הגלולות. אחרי הביוץ הזקיק משנה את צורתו - כמו בלון שהתפוצץ. הוא לא סימטרי ועגול, ובהחלט מאבד מהגודל שלו. אבל, המחזור מגיע 14 יום מהיום של הביוץ ועד אז, הזקיק כבר נעלם לחלוטין, אז זה בהחלט לא מה שקרה פה - כי אצלך היה דימום וזקיק באותו הזמן. אם תקבלי את המחזור הבא לפני 14 יום מיום הביוץ המשוער (איזה ניסוח מסורבל) - זה בהחלט לא אומר שלא היה ביוץ, אלא שרמת ההורמונים השתנתה מהר מדי וגרמה לרחם לדמם. מקווה שעזרתי - אני לא הכי בקיאה בנושאים האלה - אני יודעת שעמית, סוכריה ועוד כמה הן מומחיות לא קטנות
.

anguly

New member
מראה הזקיק לאחר ביוץ משתנה

שאלה של מתחילה

.
מראה הזקיק לאחר ביוץ משתנה
בהתאם לזמן שחלף - אם בודקים יום-יומיים אחרי - הוא דווקא יכול להיראות גדול יותר - אך מה שמאפיין בעיקר זה - חוסר צלילות וקרום לא ברור - בקיצור משהו שהתפוצץ כלפי חוץ (אמאלה איזה תיאור - והאמת שאצלי אני ממש מרגישה את הפיצוץ הזה כאילו תקעו בי מסרגה). אחרי כמה ימים הזקיק נעלם בהדרגה.

השיטה הישנה? שמעתי על זה משהו...

שאלה של מתחילה

.
השיטה הישנה? שמעתי על זה משהו...
ולשאלותייך: 1. הזקיק בהחלט נראה שונה לאחר הביוץ - הוא ריק מהביצית והצורה שלו אחרת. אני מאמינה שרופא פוריות ידע להבחין בין זקיק טרם ביוצו לגופיף הצהוב (ככה הוא נקרא אחרי הביוץ). 2. כשאני לא בטיפול אני אף פעם לא מקבל 14 יום אחרי הביוץ - השלב הלוטאלי שלי קצר ובמקרה הטוב מגיע ל-10 ימים (חוסך הרבה כסיסות ציפורניים
). בכל אופן - שלב לוטאלי נחשב תקין אם הוא מעל 11 יום, ובמקרים כמו שלי הוא יכול להיות קצר יותר, ועדיין זה לא אומר שלא היה ביוץ. מקווה שתצליחו בשיטה החדשה שלכם

מצב
הנושא נעול.
למעלה