שאלה של מתחילה.

Sister Grimm

New member
שאלה של מתחילה.

אז סיימתי קורס והתחלתי לחפש עבודה; אמרו לי מראש להנמיך ציפיות, שזה לא יהיה על ההתחלה פאב-אלטרנטיבי-מאגניב כמו שאני מדמיינת לעצמי, וזה נשמע הגיוני, אבל... איפה מתחילים? הציעו לי לעבוד באולם אירועים; הכסף לא בשמיים, אבל המטרה שלי כרגע היא לצבור נסיון. סך הכל ממה שהסבירו לי על המקום, מדובר שם בבר קטן והמון חברות-של-אמא-של-הכלה ששותות לגונה וסן פרנסיסקו.
חוץ מזה, אני גם חושבת בכיוון של בר-מסעדה מוכר באיזור שלנו שאני ממש אוהבת את האווירה בו, אבל מצד שני הם אומרים שלפני שנכנסים שם לבר חובה למלצר במקום איזה חודשיים... זה מקובל, או שזו סתם דרך למרוח ולמלא חורים של מלצריות? בקיצור, מה דעתכם? איפה כדאי להתחיל? איפה צוברים את הנסיון הכי רלוונטי, ובאילו תנאים?
 

temptation411

New member
בגדול..

בגלל שאת מתחילה קחי כל מה שיתנו לך כל עבודה היא צבירת נסיון תעבדי באולמות ארועים או בר מסעדה גם אם זה אומר למלצר קצת זה עדין נסיון מכירה (הברמנים שלי כרגע ממלצרים והאיכות מכירה שלהם עולה בהרבה על כל מלצרית)
 

obbb

New member
ככה ככה

אני אומנם עובד (בר ראשון שלי) בבר אמיתי שמתעסק בעיקר עם אלכוהול וכו' וכו' וכו'... אבל גם אני לעיתים ממלצר ודווקא אצלי זה מינוס די גדול. לא בגלל שזה סבל או שזה לא לרמה שלי, זה בכלל לא נורא. העניין שיש מקומות שאת לא יודעת אחרי כמה זמן תהיי באמת ברמנית, ולמקום מאוד נוח שאתה ממלצר כי כמו שצביקה אמר ברמנים הם מלצרים מעולים. אז זה נוח למקום. מעבר לכך, לא הייתי מאמין עד כמה ברמן ומלצר שונים בצורה תהומית (לפחות ממה שאני שם לב אצלינו). אני ממליץ להתחיל לחפש במקומות הטובים ואז לרדת בדרישות עד שמוצאים מקום טוב. חשוב לא פחות השעות, הדרישות ממך, היחס, השכר ועוד. ואם המקום לא 100%, תמיד אפשר לחפש עבודה חדשה במקביל לכך שאת עובדת שם.
 
למעלה