שאלה של מתחילה

angel enamorado

New member
שאלה של מתחילה

אני ממש צעריה (16) חחח.. ואני נורא אוהבת להסתכל על היצירות, והעוגות.. ומסקרן אותי לעשות את הסוכריות מהבצק סוכר.. יש מישהו שיכול להסביר לי, להביא לי מתכון +הסברים?? אני ממש לא מבינה מזה כלום, אבל אני רוצה להתחיל להבין קצת כי זה מסקרן.. אז כאילו אם מישהו יכול להסביר לי על הכל/חלק, על חומרים וכאלה.. תודה, אנג'ל..
 

michahz

New member
את הבצק סוכר קונים מוכן בחנויות

מתמחות (יש רשימה של חנויות במאמרים). קונים גם צבעי מאכל בג'ל בצבעים בסיסיים (אדום, כחול, צהוב). טוש צבע מאכל שחור (או צבע ג'ל שחור ומכחול דק). קורנפלור (אפשר בסופר). ואז יש 2 אפשרויות: או שלוקחים את הבצק הלבן, לשים אותו טוב טוב, משטחים עם מערוך, קורצים צורות בעזרת חותכנים (אפשר למצוא זולים בחנויות יצירה), מכניסים מקל או שיפוד, צובעים גבול עם טוש שחור. אחרי שמתיבש משתמשים בצבעי מאכל מדוללים במים או באלכוהול (וודקה), וצובעים מלמעלה עם מכחולים. נותנים שיתיבש, ובתיאבון. אפשרות שניה, לקחת חתיכות של הבצק וללוש פנימה את הצבע, ואז לפסל כל מיני פיסולים קטנים, פרח, דבורה...וכד'. לתקוע מקל ולתת זמן ייבוש. ניתן לצייר מעל פרטים עם הטוש השחור או עם צבעי מאכל. בהצלחה.
 

angel enamorado

New member
עוד שאלה..

בעזרת הקרונפלור מרדדים/לשים את הצק?? כמה זמן מחכים עד לאכילה של הסוכריה?? ותודה רבה!!
 

michahz

New member
את הקורנפלור שמים על המשטח למנוע

הדבקות. צריך ממש מעט. אפשר לאכול מיד אבל אז הוא יותר רך. ככל שאת מחכה יותר הוא מתקשה יותר.
 
למעלה