שאלה של מתחילה

דוטי

New member
שאלה של מתחילה

שלום לכולם, יש לי התלבטות ואשמח אם תעזרו לי. אני מעוניינת לקנות נגן MP3 לא לטיול לחול דווקא אלא בעיקר למטרת ההליכות היומיות שלי. עד עכשיו הייתי עם דיסקמן, הוא נהרס לחלוטין (לזכותו יאמר שהוא החזיק הרבה זמן מעמד) והחלטתי להשתדרג. כמובן שאני מעדיפה משהו טוב, עם רדיו שישמר לאורך זמן אבל אני גם לא רוצה להשקיע ממש יותר מדי כסף (נראה לי 500 פלוס מינוס). שאלתי היא: האם במחיר כזה אפשר להשיג משהו יחסית איכותי? ולמה חשוב לשים לב כשקונים? כי ראיתי שפע של מוצרים, ונראה לי שבטוח יש זולים ולא שווים. אשמח לקבל המלצות של חברות או דגשים. תודה!!!!

דוטי

New member
אמ....

בערך משהו בסדר גודל של 10 דיסקים. וחוץ מזה, מה זה IPOD?

יאיר B

New member
בעיה

10 תקליטים, מכשיר איכותי שיחזיק זמן רב ולשלם 500 ש"ח - אין חיה כזו. ב-500 ש"ח ניתן לקנות נגן של 256MB שבו יכנסו בערך 4 תקליטים. השמות הטובים הם קריאייטיב ו-IRIVER ואפשר גם SANDISK. תסתכלי בקישור למטה (הערה: האפשרות הראשונה שגויה. המחיר הזול הוא לשלט לנגן. הנגן עצמו עולה כ-1000 ש"ח. שאר הנגנים בדף הראשון טובים חוץ מהלנקו). עצה נוספת: אל תעשי את הטעות שנפוצה ואל תעדיפי נגן זול ונחות בשביל יותר נפח. בטווח הרחוק זה לא ישתלם (יש בעיות עם הנגנים האנונימיים שבפורום נקראים ג'נריים). מצד שני, כמובן שבסכום כזה ניתן לקנות דיסקמן טוב שבו יכנסו 700MB על כל דיסק. השיקול הוא שלך.

דוטי

New member
תודה! עזרתם לי מאד....

נראה לי באמת שאו שאשלם יותר ממה שתכננתי בשביל משהו טוב, או שאקח משהו עם נפח קטן יותר.

למעלה