שאלה של מתחילים... שלום!!!!

מרת קו

New member
שאלה של מתחילים... שלום!!!!

אני גולשת ותיקה בפורומים בתפוז, ואני נהנית להיעזר במגוון הפורומים השונים בכל שאלה שצצה... אני מקווה שאני נמצאת בפורום הנכון (אם לא אני אשמח אם תמליצו)... אני מעוניינת לרכוש מצלמה דיגיטלית. אני לא חובבת צילום מושבעת ולכן אני צריכה מצלמה שתהיה טובה (לצילומי טיולים, משפחה וכו')... מכיוון שאני לא מבינה הרבה במצלמות (לא מבינה כלל במצלמות...) אשמח אם תתנו לי כמה טיפים לגבי מה עלי לחפש, איזה חברות טובות וכו וכו... אני די במצוקה בנושא, אז כל עזרה תהיה מבורכת... המון תודה מראש וסליחה על האורך...

guy145

New member
תלוי כמה כסף את מוכנה להשקיע

אני גם לא צלם מקצועי אבל חובב, ואני משתמש במצלמה של CASIO מדגם EXLIME נראה לי, היא מאוד קומפקטית וקטנה, ויש בה אפשרויות שונות: -צילום -וידאו -קול בקטגורית הצילום ניתן להגיד מצבים לצילום לפי הצורך (לדוגמא- צילום נגד השמש, צילום נוף, צילום פורטרט, צילום נוף ופרוטרט.. וכדומה..) אבל העלויות שלה קצת גבוהות. כדאי לך לחפש באתרים שונים של אלקטרוניקה וכדומה.

hillali 86

New member
כן גם אני בעניין

גם אני לא מבינה בעניין אני רק רוצה למקד קצת את העזרה, פיקסלים, זום, מגה ועוד מאוד יעזרו לנו , תודה

מרת קו

New member
לכל המקצוענים!!! איך המפרט

הבא נשמע לכם? אני מזכירה שאני מחפשת משהו חובבני לצילומים יומיומיים (טיולים וכאלה)... חבארה: אולימפוס, 6 מגה פיקסל זום אופטיX3 זום דידגיטלי X4 טווח מקרו 2 ס"מ מהירות חשיפה של 4-1/2000 פלש מובנה, צילום סרטי וידאו מסך 1.8 אינץ' האם נשמע לכם הגיוני? המחיר אגב 975 ש"ח.. תודה!!!

למעלה