שאלה של מתחילים

dondon17

New member
שאלה של מתחילים

שלום לכל אנשי הפורום
אנחנו די חדשים בעסק ואולי בכלל לא, אני אסביר
אתמול היינו בסקירה מאוחרת והרופא אמר שישנו חשד ל F.C, הוא ציין שזה עדיין לא בטוח וביקש שנגיע עוד שבוע לאימות.
החלטנו ללכת למומחה בתחום ע"מ שנוכל לקבל תשובה בדוקה ככל שניתן.
שאלתי היא האם אתם מכירים רופא U.S שמתמחה בתחום הספציפי הזה?
האם פשוט ללכת לרופא שמתחמה ב U.S או שיש תת התמחות בתחום או רופא מומלץ.
יש עוד דברים שאפשר לעשות ע"מ לוודא האם אכן מדובר ב F.C
הרופא גם דיבר איתנו על מומים נילווים וביקש שנשמור את מי השפיר של אישתי במעבדה, איך מתקדמים מכאן ?
נשמח לכל עצה בתחום
תודה רבה
דורון

טובה53

New member
אין תת התמחות US אורתופדי

ככל הידוע לי. לכו לרופא US מומחה וטוב וללא נטייה להבהיל סתם..
שמירת מי השפיר היא לשם בדיקת צ'יפ גנטי. יתכן שיש בדיקות נוספות שניתן לבצע במי השפיר ואני לא מכירה.
בהצלחה!

אנחנו גם עדיין בשלב ההריון

בוקר טוב!

אני לא יודעת איפה אתם גרים, אבל אם מתחשק לכם לנסוע קצת דר' שפירא בחיפה (מקבל באלישע) הוא ממש מעולה.

הוא מכיר את התחום ומאוד לא מלחיץ.

מה שאני עוד יכולה להגיד (ואני עוד לא ילדתי) - זה שאין ספק שהתקופה בין סקירת המערכות הראשונה לבין תוצאת מי השפיר (כדי לוודא שאכן אין מומים נוספים נלווים) הייתה בין המלחיצות בחיי. חודש וחצי לא פשוטים אבל הם עוברים בסופו של דבר!

שיהיה בהצלחה ורק בשורות טובות!

goldyle

New member
דר' שפירא בהחלט מומלץ

מהמובילים בתחום ה US
מה שכן קחו בחשבון שאי אפשר לדעת שום דבר ב 100% וגם אם מומחה US רואה קלאבפוט זה לא בהכרח קלאבפוט
יכול להיות שזה משהו אחר ויכול להיות שהתינוק יוולד ולא יהיה לו כלום.

פרלמנים

New member
שבוע טוב

ברוכים הבאים.
אני ג'סיקה, אמא של דניאל שנולד לפני כמעט 6 שנים עם ק"פ דו צדדי שאובחן בשבוע בסקירה מוקדמת בשבוע 15 אצל דר' דורון רוזן ברעננה. כמו שכבר כתבו לך, אין התמחות מיוחדת לאיתור מומים אורטופדיים. אצל מי עשיתם את הסקירה? מניסיוני בענייני אבחון טרם לידתי חשוב להבדק ע"י מומחה בעל שם מתחום האולטרסאונד והסקירות.
אני מפנה אותך לשאלות נפוצות בנושא בדיקות.
חשוב שתדעו שבמהלך ההריון משתדלים לשלול מוים נלווים, ולכן ביקשו מכם לשמור את דגימת מי השפיר. ייתכן וימליצו לכם על בדיקות נוספות (לא פולשניות) כגון אקו לב עובר, סקירות מורחבות נוספות.
אשמח להמליץ על רופאים טובים, באיזה איזור אתם גרים ובאיזו קופ"ח.
אני שמחה שהגעתם אלינו, אתם בידיים טובות

ג'סיקה

נ.ב שולחת מס' טלפון במסר, תרגישו בנוח לצלצל אלי

Tom לי

New member
איכלוב

באיכלוב יש את פרופ' יפו. הוא מתמחה בסקירות מכוונות גפיים.
בהצלחה.

למעלה