שאלה של מתחילים.......

שאלה של מתחילים.......

שלום לאנשי הפורום המקסימים.

מתוך קריאה שקטה במשך כמה זמן נראה שבאמת יש רצון אמיתי לעזור אחד לשני , להיות בכל מה שקשור בנושא ואפילו גם קצת מעבר.

אני ממש בתחילת הדרך. חושבת מה הכי מתאים לעשות. אבל אין ספק שהגיע הזמן לשנות. כבר לכתוב את זה מעורר בי הרגשה של החלטה ברורה ותקווה להמשך. אני בת 40. בחורה צעירה עם עודף משקל גדול BMI 45. ההרגשה היא שאני סוחבת איתי מישהו לכל מקום שאני הולכת וזה כבר מתחיל להיות לי קשה. הלכתי לרופא המשפחה במכבי והוא נתן לי רשימת בדיקות.
הבנתי שאני צריכה להתקשר לקביעת תור לועדה אחרי שעשיתי את הבדיקות הנדרשות.

אני הייתי מעוניינת לעבור את הניתוח אצל ד"ר רזיאל אסנת. השאלה אם יש אפשרות לעשות אצלה באופן פרטי? אם אני בוחרת לעשות את הניתוח באופן פרטי אז זה מזרז את התהליכים?

תודה מראש על ההתייחסות

ניצנית72

ecohen11111

New member
הכנה לניתוח

ניצנית שלום,

את קודם כל צריכה לקבל הפניה מרופא המשפחה לועדה רפואית + סט בדיקות מקדימות.
לאחר שתעברי את סט הבדיקות ותעברי את הועדה, תצטרכי לבחור ברופא/ה מנתח/ת.

אני חושב שד"ר רזיאל מנתחת רק פרטי אבל בכל מקרה , בגלל הביקוש שלה המתנתי 4.5 חודשים עד הניתוח.
ניתוח פרטי בהחלט מזרז תהליכים.

תודה

אנסה לברר

כנראה בחול המועד לא כל כך פעילים באסותא כי השארתי הודעה ולא חזרו, אנסה אחרי החג

חג שמח

ושוב תודה על ההתייחסות המהירה

ליבי3617

New member
אסותא לא עבד אתמול אני יודעת

ונראה לי שבחול המועד עובדים במתכונת מצומצמת.
ביום ראשון הבא כבר יעבדו כרגיל...

תורים לייעוץ וניתוח

לדר' רזיאל אפשר לקבוע תור רק אחרי שיש לך תור לוועדה. התור שתקבלי יהיה לכחודשיים קדימה ואז עוד חודשיים-שלושה לתור לניתוח. זה המידע שאני קיבלתי.
לרופאים אחרים במלב"י אפשר לקבל תורים מהירים יותר אבל שוב, רק אחרי וועדה.

בגלל בעיות רפואיות אחרות, רציתי להתייעץ עם מומחה לפני קבלת ההחלטה הסופית ובעיקר לפני שאני מתחילה את כל הבדיקות וההליכים. במלב"י זה בלתי אפשרי. אי אפשר להגיע אל דר' רזיאל רק לייעוץ (ואני מדברת על ייעוץ פרטי בעלות של 1200 ש"ח) ולכן וויתרתי.

בחרתי בדר' סובחי. תור לייעוץ קיבלתי תוך 10 ימים. מי שמעוניין להתנתח פרטי ויש כבר אישור של הוועדה יכול לקבל תור תוך שבועיים. אני מעוניינת להתנתח בסוף אוקטובר, שוריין לי מועד לניתוח למרות שהוועדה רק בתחילת אוקטובר.

אם הכל ילך כמתוכן, התור שנקבע לי עבור יעוץ לדר' רזיאל יחול כשבועיים אחרי הניתוח.

ליבי3617

New member
אצל ד"ר רזיאל זה רק פרטי

נותחתי אצלה לפני שש שנים פלוס ב BMI כמו שלך (45.7) ואני מרוצה מאד עד היום עם 60 ק"ג ירידה.

ד"ר רזיאל היא מנתחת מאד מבוקשת כך שטוב תעשי אם כבר תתקשרי ותקבעי תור לייעוץ. ייקח כמה חודשים (אולי שלושה) וזה שווה את זה. קחי בחשבון שד"ר רזיאל לא מנתחת בשום מקום אחר חוץ ממלב"י אסותא, בניגוד לרופאים אחרים שמנתחים בשניים או שלושה מקומות.

ברוכה הבאה ניצנית

צעד ראשון

היום חזרו אלי מהמרפאה במלב"י ואכן קבעו לי תור לייעוץ לסוף דצמבר, והבנתי שגם תור לניתוח זה עוד כחודשיים אחרי. בשבילי, זה מתאים, כי באמת לוחות הזמנים שלי יאפשרו לי לצאת להרפתקאה הזו רק בעוד כחצי שנה, פסח. אני גם לא מזלזלת בתקופה של ההמתנה כזמן לעיכול והבנה לקראת מה אני הולכת. לפי מה ששמעתי על ד"ר רזיאל וגם נראה לי ככה מהדיבורים שלה באינטרנט היא משהו שאסכים לחכות לו בסבלנות.

בנתיים אוכל לעבור את הבדיקות, ועדות וסתם ימים עמוסים ללא שום קשר לניתוח.

מקווה להשאר אופטימית

ניצנית72

טלי 1912

New member
הצעה

כדאי לך כבר עכשיו לקחת את רשימת הבדיקות
ולהתחיל מעכשיו להזמין תורים... יש לוקח זמן...
בהצלחה

קביעת תורים

כן. התחלתי כבר לקבוע תורים למה שהרופא משפחה נתן לי. הפליא אותי שהצילום של הקיבה, ושט ותרסריון עושים במכבי רק בת"א. קבעו לי תור רק לאמצע נובמבר.
ביום ראשון אנסה שוב להתקשר לאסותא לקביעת תור לועדה. היומן מתחיל להתמלא....

שלא יהיה משעמם

ניצנית72

ליבי3617

New member
שווה מאד לחכות לה

ואם הייתי צריכה הייתי עושה את זה שוב אצלה

הזמן הזה הוא מתנה בשבילך. יש אתר שלם עם כתבות מצולמות וכתובות.. יש פורום של אנשים שיוכלו לעזור לך מנסיונם.

לפני הניתוח שלי ראיתי את כל הסרטונים של ד"ר רזיאל והצוות שלה.
קראתי כמעט כל כתבה בנושא.
ואצלי לקח שלושה שבועות מיום הייעוץ ועד הניתוח.

דצמבר יגיע לפני שתרגישי.

למעלה