מה בעצם הרעיון?
אם הרעיון הוא להכין מטבעות שוקולד, אז מחמאה, קקאו וסוכר, לא יוצא שוקולד, אפילו לא קרוב לשוקולד.
כדי להכין מטבעות שוקולד, בהנחה שאת לא רוצה לטמפרר את השוקולד, את יכולה להמיס אותו בפולסים במיקרו (פולסים כדי שלא יישרף) ואז לשטח אותו על משטח קר, ליצור את המטבעות ע"י חפץ כלשהו, נניח כמו פקק של בקבוק מים מינרלים, להכניס למקרר את התבנית ולחכות שיתקשה.
אם תמיסי חמאה, קקאו וסוכר, תצא לך תערובת טובה כדי למרוח על בצק שמרים, או לשים בעוגה בחושה.