שאלה של מתחילים

מורנית05

New member
שאלה של מתחילים

אני נוסעת לעבוד ולטייל בחו"ל בעוד חודש, ולאחר התלבטויות רבות החלטתי שמוטב להשקיע בנגן MP3. מכיוון שאין לי שמץ של מושג (פרט להמלצות שמצאתי באינטרנט) לגבי המכשיר, אשמח אם מישהו יוכל לעזור... חשוב לי לדעת אם יש איזשהי דרך להוריד את כל הדיסקים שלי לנגן (כי זאת הכוונה) ואני מתלבטת אם להשקיע במכשיר מתוצרת טובה (סוני, למשל) או אם שווה גם לקנות משהו יותר זול ועם הרבה זכרון של תוצרת ידועה פחות. אין לי שמץ של מושג, באמת... אשמח לכל המלצה שתוכלו לתת (איזה סוג כדאי, מחירים והכל...) אני מעוניינת להשקיע עד 700 ש"ח בערך, ובעצם אשמח להשקיע כמה שפחות... תודה! מורן

gt-master

New member
>>>

קודם כל נשאל כמה דיסקים יש לך? ב 700 ש"ח אפשר לקנות נגן פלש איכותי בגודל 256 מגה שזה אומר ,בסביבות 5 דיסקים מלאים(+-) או נגן פחות איכותי בגודל 512 מגה שיכנס בערך 10 דיסקים (באיכות סבירה, ניתן להכניס יותר על חשבון איכות הקבצים ). שאלה שניה היא לאן הטיול? למזרח לא היתי לוקח נגן יקר. כעיקרון אני יכול להמליץ על נגן של קריאטיב Muvo tx fm 512 שנותן נפח די גדול (יש גם גיגה בתוספת של עוד 200 ש"ח בערך) איכות סאונד טובה, רדיו עם קליטה טובה(חשוב כי 10 דיסקים גם נמאס לשמוע לפעמים), גם מקליט,עובד על סוללה אחת AAA 13 שעות וניתן להחליף לאחרת במהלך הטיול. קטן מאוד(גודל של מצית) ואפשר לשמור עליו בכיס בלי להרגיש בכלל, אפשר לטעון שירים מכל מחשב מזדמן ללא כבלים וללא דריברים(DOK), מנסיון הוא דיי עמיד (הרבה יותר ממה שהוא נראה)

מורנית05

New member
///

אני מעוניינת להכניס לפחות 20 דיסקים. אז אצטרך ג'יגה? אני נוסעת לאירופה ואז למזרח, למה לא כדאי להשקיע בנגן למזרח? אין ביטוח/אחריות וכל מיני שטויות? או כדאי לקנות כבר שם?

מורנית05

New member
מצאתי משהו שנראה שווה

http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=21543&sog=C-MP3Player אני מקווה שאפשר לפרסם את זה פה...

orimaor

New member
למה אפשר גם נגן פלש איכותי של 512

אפשר היום לקנות את הIRIVER IFP 795 שנחשב די איכותי ב650 שקל מצורף קישור.

gt-master

New member
גם הקריאטיב איכותי >>>

אמנם פחות מהאיריבר אבל כמו שאמרתי: יותר קטן ונוח לטיולים בכיס, משמש ככונן נייד ללא כבלים ודריברים משהאיריבר לא.

gt-master

New member
מחיר מאוד זול ל IFP795

אני קניתי לפני חודשיים את ה 256 מגה ב 760 ש"ח. אם המחיר נכון אז אני ממליץ לרוץ ולקנות.

למעלה