שאלה של מתחילים

chimni

New member
שאלה של מתחילים

איזה סוג צמר אתם משתמשים לסריגה ? (אני סורגת כרגע לאחיינית שלי בת החודש) אני משתמשת בתדי אבל אם אני עושה טעות אז כאילו הצמר נמתח וזה נשאר ככה גם אחרי כמה שורות של התיקון.. מה גם שהצמר די מהר מתפצל לי (הכווונה שהחוטים "מתנפחים" לי) . אני זוכרת שהייתי קטנה וסרגתי היה צמר אחר וזה לא היה בולט בצורה הזו.. האם היום ברוב הצמרים זה כך? יש צמר שאתם יכולים להמליץ בתור מתחילה שזה מינימלי (בסך הכל אין לי הרבה טעיות פשוט הייתה לי טעות אחת וזה מה שקרה+ באותו אזור הצבע הפך יותר לבן.. נורא מוזר..) הפסקתי כרגע את העבודע על זה ואני יתחיל ממחדש אם צמר אחר.. ממש מבואסת..

קודם לא להתבהס

לתינוקות מומלץ צמר אקרילי ולתי יש את הביבי והוא נהדר. רק לא אנגורות לא בריא ולא צמר נקי עדיף בלי צמר.ולהתאים מסרגות וזה לא יוצא כמו שאת כותבת גם כשפורמים .

chimni

New member
אני משתמשת במסרגות 4 והצמר הוא

100% אקריליק.. האמת.. שאמא שלי עם הרבה ניסיון סריגה (רק שהיא לא יודעת לצערי לקרוא דוגמאות באנגלית ולכן אני לא יכולה לעשות דוגמאות מיוחדות רק דברים סטנדרטים) והיא אמרה שגם היא לא ראתה דבר כזה.. ייתכן ונפלתי על חבילה לא טוב.. מדוע לא טוב לתינוקות צמר?? לא ידעתי טוב שאמרת לי בדיוק אני מודה לך מאוד על התשובה.. שני

tatia

New member
חוט עם צמר,,

יכול להיות "אלרגן", זות אומרת לגרום לאלרגיות אצל תינוקות, הכי טוב אקריליק מיוחד וכותנה. חוט אקריליק מהורד( כילו אנגורה) גם לא מומלץ בגלל הסיבים. יכול להיות שכדור הצמר הזה פגום..

מקבלי אלרגיות מגרדעדיף רק אקריליק

תנסי לעבוד עם מסרגות יותר דקות.ואלמד אותך שיטה עם את סורגת שורה ימין שורה מאל תמיד תעבדי עם מסרגה אחת 3 וחצי ואחת 4 יצא סריגה יותר יפה.

tatia

New member
מה כתוב על חבילת צמר?

איזה מסמפר מסרגות מומלץ? אולי תנסי לקחת קטן יותר?

chimni

New member
רשום 4-5 מ' מסרגות וכן כשלקחתי צמר

קטן יותר זה לא התפצל.. יכול באמת להיות שיש בעיה בחבילה הזו.. אני אבדוק שוב כי אהבתי את העובי.. . יש כמה חברות בארץ ? או שמביאים רק את טדי? מה החיברה הכי טובה/ידועה ? אני מודה מראש לבנות שענו לי אין ספק שהעשרתן לי את הידע.. אתן ממש אחלה.. שני

רוהאנדה

New member
יש את קרפטא

http://www.crafta.co.il/ יצא לי לעבוד עם הצמר שלהם (מסוג גרנדה אקרילן למסרגות 4-5) ומאוד אהבתי, יותר מאת טדי. גם לי הייתה חבילה בטדי שהכל נמתח ומתפרק וזה ממש מעצבן.

88hentai88

New member
האמת גם לי כל חוט\צמר

של עינבלית, שמיצרים את גרנדה וטליסמן והלה ואלבה יותר נעימים ואיכותיים.

רוהאנדה

New member
הבעיה היא שלא הכל מקום יש אותם

אני מתכוונת לקנות מהאינטרנט כי החנות הכי קרובה אלי רחוקה...

88hentai88

New member
חוץ מזה שאצל צבי בירושלים

גם אפשר להתקשר ולקבל את המשלוח הביתה... יש לו את כל מגוון חוטי ענבלית וגדיפרה ושושנמאייר ובכלל.... מסרגות וכאלו...

למעלה