שאלה של נוחות...

pain is MY love

New member
שאלה של נוחות...

סתם שאלה שעלתה במוחי ההזוי היום.. הכדורגלן שלי בא לבקר. הוא אחד האנשים הכי מטופחים שאני מכירה. זה כולל בגדי מותגים, שעוות בכל הגוף ודקס בשיער אפילו למשחקים! בכל מקרה, לפני שהוא בא הוא אמר לי שאין לו כוח לעלות על ג'ינס עכשיו הוא מגיע איך שהוא עם הטרניניג.... סבבה אגוזים, עזבו את זה שהטרנינג שלו עלול לעלות יותר מכל הרהיטים שיש לי בחדר, ועזבו את זה שהוא נראה מיליון דולר לא משנה מה הוא ילבש..
השאלה היא אם הופעה בטרנינג שכזה מעיד על:
גישה של "יאללה על הזין שלי, גם ככה לא אכפת לי ממך אז ברור שלא אכפת לי מה את חושבת עליי..." או
גישה של "אני מרגיש כל כך קרוב אלייך שאני לא מרגיש צורך להתיפייף בשבילך כי אני יודע שתאהבי אותי כמו שאני...." אז מה דעתכם?...

seeyou

New member
זה לא חשוב מה עובר לו בראש-../images/Emo152.gif

...חשוב איך את מפרשת את זה איך את מרגישה עם הבן אדם ולא עם הליבוש שלו...הרי אתם מורידים אותם תוך זמן קצר...ייתכן שזה תרוץ עבורו לצאת לפגוש אותך כאילו הוא הולך לספורט..

והשעווה בכל הגוף

אין דבר יותר מרתיע ושהמלתחה של החבר שלי תהיה גדולה משלי פאק לא.

pain is MY love

New member
למה?

לדעתי השעווה דווקא מוסיפה לו. גם מבליטה את השרירים וגם מעידה על זה שהוא בחור מטופח שמשקיע בעצמו...

pain is MY love

New member
אוף נו!

אני נכנסתי לפורום "מלחמת המינים" או פורום "בואו נדבר על חיי המין שלי"?! למה כולם יוצאים מנקודת הנחה שאנחנו ישר פושטים את הבגדים?!

הממ..תראי..

אני לא יכול לשפוט אותו.... אבל אם את שואלת את השאלה הזאת סימן שאת חושבת שיש סיכוי שהוא לא שם עלייך... וזה לא טוב... הממ תראי תני לזה קצת מחשבה אם הוא בא מהבית או שנגיד הוא כבר היה בנסיעה בדרך או משהו... ואם הוא באמת כזה מטופח... ושם את כל החרא הזה בשיער לפני משחקים... ומוריד שעווה....
..... הוא לא קרא היום בעיתון... שהרב אמר לא להוריד שערות.... סתם נו קיצר תשמעי אם הוא ממש כזה משקיע בהופעות שלו... ואני מניח שהוא לא רואה אותך כל יום יום ועוד יום..יום ועוד יומיים... אז אני לא יגיד משהו לא טוב... פשוט תחשבי על זה עם עצמך... מה נראה לך.. אני רק מבליט את הנקודות שנראות לי ממה שסיפרת..

pitmaman

New member
לדעתי זאת מחמאה

לדעתי זה פשוט אומר שהוא מרגיש בנוח לידך ולא צריך להרשים אותך בלבוש שלו... אצלי לפחות אנייודע שאם אני לא צריך לעמוד שעה מול המראה לפני שאני בא למישהי זה אומר שאני מרגיש איתה בנוח

יו גם אני חשבתי על זה...

והגעתי למסקנה שבד"כ זה סתם מעיד על ביטחון עצמי.. לא קשור אלייך בכלל.. זה לא אמור להחמיא לך ולא אמור לא להחמיא... הוא פשוט בטוח בעצמו ובאיך שהוא נראה, ואם הוא היה חושב שהוא מכוער - רוב הסיכויים שהוא לא היה בא עם טרנינג. זהו.

בטח יו...

שלא יהיה פה אי הבנה... אני חשבתי על זה ראשונה! להללהלהלהההה אוי איזה שיררר איי לוב יו בייבייי טראסט אין מי וואן איי סייי להלהללהלההההה

תגידי מישהי או ניקול מה שבא לך

שמת לב שהנשים באמת מסבכות הכל? ואני תמיד האשמתי את הגברים

magenta73

New member
אין לו כוח לעלות על ג'ינס

אבל יש לו כוח לעלות עד עליך. זאת מחמאה. למה לעשות דרמה מכל דבר?

בשלולית

New member
אני לא בטוחה שזו הייתה הכוונה שלה

נראה לי שהיא בסך הכל רצתה לעלות נושא לדיון... ובקשר לתשובה שלי.. אני חושבת שזה בהחלט עיניין של נוחות.. בדיוק כמו שקראת לזה בכותרת של ההודעה... אני כשהייתי עם האקס רוב הזמן אם הייתי בבית עם טרנינג, והוא בא, לא החלפתי בגדים.. זה רק מוכיח שהוא מרגיש בנוח לידך... לא נראה לי ש"הוא לא שם זין" עלייך........ קצת ביטחון עצמי מותק!!

ת מ ו ז

New member
למה תמיד לחפש?

לפעמים אנשים מדהימים אותי, מצטערת על הגסות אבל תסתכלי על השאלה המפגרת שלך "חבר שלי בא אלי אם תרניניג, כי אין לו כוח ללבוש ג'ינס, זה אומר שהוא לא שם עלי?!!?!?" את שמת לב לרמה הרדודה של השאלה הזאת? מה את מצפה שנענה לך? טוב אם הוא בחור משקיע אז כן זה סימן שהוא לא?!?!?! מה ניסגר איתך ילדה? הבחור בא אליך משקיע, מה לעזזאל אכפת לך איך הוא בא, מצידי שחבר שלי יבוא אם בוקסר העיקר שיבוא, אז באמת אישה למה להסתכל בקטנות?!?! תגידי טיפה ראשה. תמוז.

pain is MY love

New member
יא רבאק!

כולה שאלתי שאלה! העלתי דיון להעיר קצת את הפורום! למה ישר להתקיף?!?!?! אני אמרתי שאני חושבת שהוא לא שם עליי?! סתם העלתי אופציה! דבר ראשון הוא לא חבר שלי הוא כדורגלן המחמד שלי ויש הבדל... דבר שני אני לא דיברתי ספציפית אליי אלא סתם העלתי סיטואציה שמתרחשת בכל קשר ורציתי לדעת מה אתם חושבים על זה... למה לקחת כל דבר כל כך קשה?!?!?!

למעלה