שאלה של ניסיון...

pain is MY love

New member
שאלה של ניסיון...

יצא לי לדבר עם מישהו על הנושא והחלטתי להעלות אות לדיון בפורום... (יאללה אנשים תתעוררו!!!
) אז ככה: במערכת יחסים, מה אתם מעדיפים? מישהו/מישהי מנוסה, שעברו כמה וכמה דברים בחיים שלהם, בין אם זה מבחינה מינית בין אם זה מבחינה של יציאות, הכרויות עם בני אדם ומערכות יחסים.. אנשים שיודעים מה הם רוצים מהחיים שלהם אבל גם צברו הרבה פאקים, פגיעות והסקות מסקנות שונות ומשונות מארועים בעבר... או שאתם מעדיפים מישהו/מישהי "חדשים בעסק", תמימים וכן, גם בתולים. שאפשר להשקיע בהם ולעצב רותם לפני רצוננו... אנשים שלא נפגעו בעבר ולא סוחבים איתם משקעים כבדים ממערכות יחסים קודמות... אבל הם יכולים להיות גם די משעממים, לא מנוסים שכל דבר עלול לפגוע בהם וצריך להתנהג איתם כמו עם זכוכית דקיקה שעלולה להישבר בכל רגע... לדעתי, אחת הסיבות שאני וחבר שלי נפרדנו הייתה שאני לא הייתי הטיפוס התמים והבלתי מנוסה שהוא כל כך רצה לעצב... לצערי גם סחבתי איתי משקעים מהעבר וזה פגע בקשר שלנו. אבל מצד שני, אני אישית מעדיפה בחור מונסה כמה שיותר כי איתו אין בעיות של תמימות (כן תמימות זאת בעיה) והוא לרוב יודע מה הוא רוצה מעצמו ומהקשר... הבחור הנוכחי שאני מעוניינת בו (קובי לתשומת ליבך!!!!!) שכב עם 45 בחורות... אבל גם התנסה במערכת יחסים רצינית של שנתיים... וככה אני מעדיפה אותו...
אז עכשיו אחרי כל הזיוני שכל... מה אתם חושבים?.

TheWhiteTigris

New member
בואי נגיד את זה ככה...

אני מעדיף מישהי שלא הייתה המזרן הפלוגתי בבסיס נידח... אבל אחת שאין בה יותר מידי תמימות (קצת תמימות זה לא רע...), שהספיקה קצת להתנסות בחיים. למה? כי לפעמים יש לי "מעצורים" (לא הרבה פעמים) ובד"כ מי שעוזר לגברים לשחרר אותם זה הנשים המנוסות...

זה מאוד מאוד תלוי

מבחינת ריגשית, עדיף לפי דעתי להיות עם מישהו שחדש בעסק. (למרות שצריך לתפוס אותם בגיל 8 בקצב הזה...) מהסיבה הפשוטה שבחורים שהגיעו ממערכות יחסים רציניות בד"כ סוחבים משקעים רציניים וזה גם בטח נגמר רע.. הוא סוחב איתו אהבה נכזבת וזה עסק מורכב בנוסף, זה מכאיב לדעת שתמיד יהיה לו מקום בלב לחברה הקודמת.

ChilD SouL

New member
מישהו באמצע....

מישהו תמים ונאיבי מדיי זה לא מושך אותי, אבל גם מישהו שעבר יותר מדיי בחיים גם לא מושך אותי.

Zoharrr

New member
אוי! סופסוף שואלים מה אני רוצה...

אז ככה, הטיפוס שלי יהיה כזה: מכיוון שאני בתולה ומקווה להישאר ככה עד החתונה או לפחות עד הבנאדם הממש ממש מתאים...(לא קטע של דת, סתם פחד מלעשות את הדבר המדהים הזה עם בנאדם שלא מגיע לו...) אני ישמח אם גם הוא יהיה בתול ואם לא יהיה אז שלא יהיה מזרון... מבחינת ניסיון בחיים,אני מן הסתם אתחתן עם מישהו הרבה יותר גדול ממני(3-10 שנים...)אז יהיה לו בין אם אני ארצה או לא... אוהבת אנשים תמימים אז שינסה להיות אחד... אבל כעיקרון אני חושבת שזה לא טוב לשים בראש הגדרה של "הטיפוס שלי"בגלל שזה מגביל אותך עוד לפני שאתה מספיק להכיר לעומק טיפוסים אחרים... מה שיבוא יבוא...

pain is MY love

New member
הערת ביניים קטנה..

להישאר בתולה עד החתונה?.... לדעתי טעות גורלית. זהו, לא בא לי לפרט כרגע.

Zoharrr

New member
תגובת ביניים קטנטנה...

אני דווקא חושבת שלא! רבים נפלו דווקא בגלל ניסיון יתר... וחוצמיזה לכי תדעי אולי אהיה לי חבר שאני ארגיש מספיק טוב איתו כדי לשכב איתו... בכל אופן אני בת 15 ויש לי זמן לשנות החלטות...

pain is MY love

New member
זה הקטע

שמגיל 15 עד לחתונה יש לך עוד ים זמן
תרגישי חופשיה לשנות את ההחלטה שלך מליון פעמים

חשמ

New member
דעתי

צריך משהו באמצע בגלל שאם כבר יש לה הרבה מאוד נסיון אז תמיד תחפור בך המחשבה שהיה לה מישהו יותר טוב ושאתה לא טוב מספיק וכל מיני כאלה אם אין לה נסיון זה חרא כי עד שאתה מגיע איתה למשהו לוקח מלא זמן וזה מייאש למישהו שכבר יש לו נסיון באמצע זה מצויין אתה מרגיש טוב יש לך סיפוק והכל מצויין

למעלה