שאלה של צבעים

Silvi k

New member
שאלה של צבעים

(כמישהי בעלת טעם גרוע, אף פעם לא יודעת מה מתאים למה) הרצפה אצלנו בבית היא בגוון אדמדם בהיר. איזה רהיטים לסלון יתאימו לזה? האם לקנות ארון לטלויזיה ושולחן גם בגוון אדמדם?? (דובדבן אדמדם) ואז באיזה צבע ספות יתאימו לזה? ואיזה צבע שטיח? או שאולי אפשר ארונית בצבע אחר? תודה

Silvi k

New member
וכנ"ל לאמבטיה

הרצפה והקרמיקה הם גם באותו גוון אדמדם (זה נקרא אדום בג' - לא אדום חזק מאד בהיר. אבל כמו שריצופים בד"כ עם גוון חום בהיר או צהוב, אז זה פשוט אדום) איזה צבע יכול להתאים לארון אמביה, האם דובדבן אדום יכול להתאים?

etilly

New member
ניגודים...

תלכי דווקא על הצבעים שמתנגדים עם אדום. אם תלכי על דובדבן אדמדם ימאס לך מהר מאוד כמות האדום שיש לך בעיניים. לא יודעת מה הסגנון שלך, של הבית או של הריצוף, ומאוד קשה לייעץ ככה, אבל נשמע לי שעץ ככה הוא הכיוון אם את אוהבת סגנון יותר כפרי וכבד או ללכת לכיוון הלבן אם הסגנון שלך הוא יותר מינימאליסטי. אין לך תמונה של הריצוף??? ואני בכלל לא חושבת שצריך להתחיל את עיצוב הבית כשהקו המנחה הוא צבע הריצוף זה נורא מגביל!!!

Silvi k

New member
לבית אין שום סגנון עדיין

כי אנחנו עדיין בונים אותו, והוא יהיה מוכן עוד כמה חושים (כלומר הוא מוכן, אבל טופס 4 עוד כמה חודשים) לבן אני לא אוהבת ברהיטים. אם את לא חושבת שצריך ללכת לפי צבע הריצוף אז לפי מה? מה הם צבעים שמתנגדים עם אדום? אין לי תמונה של הריצוף אבל הוא די פשוט. 54*45 בצבע בהיר שנותן לכיון אדמדם (קוראים לזה אדום בג') אולי אני אצלם ואעלה תמונה שבוע הבא.

etilly

New member
האם מדובר בריצוף כזה??

מצרפת תמונה של מרצפות אדמדמות ופשוטות אם זה הכיוון, תגידי לי. לגבי בחירת ריהוט וריצוף. אני מבינה שבמקרה שלך הריצוף הוא נתון קיים, אבל אני אישית מתאימה את הריצוף לעיצוב ולא להפך. אני יודעת שיש אילוצים בחיים... הצבעים המתנגדים לאדום הינם כל הגבנים של הירוקים למיניהם. לגבי העץ, הייתי הולכת על הכיוון של אלון אפריקאי, אלון מיושן (אנטיק) או ריהוט מעץ טיק (פולינזי, או משהו בסגנון של "אינדיה") קשה מאוד להמליץ על ריהוט כשלא יודעים מהוא סגנון של הדייר. קשה מאוד!!!!!!!

Silvi k

New member
נראה לי שזה משהו כזה.

האמת את הריצוף בחרנו כי אהבנו את הצבע שלו. וכיוון שזה בית ראשון שלנו, אין לנו ריהוט שאליו אנחנו יכולים להתאים את הריצוף
את חושב שירוק יתאים לזה? ממש קשה לי לדמיין את זה.

Silvi k

New member
דרך אגב, איפה מצאת את התמונה?

אני חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי

melodynoa

New member
גם לדעתי את צריכה ללכת על ניגוד

לגוון אדמדם מאוד תתאים מערכת סלון באוף-וויט, קרם, שנהב, וכו'. אם את מחפשת משהו יותר נועז אז גם צהוב יכול להתאים, ירוק בקבוק, זית, זית יותר בהיר, צבעי הפסטל, אם את אוהבת ספות עור, שחור יכול להתאים...

melodynoa

New member
../images/Emo77.gifתראו איזה סלון צבעוני ומדליק!

ואני בכלל אוהבת סולידי ורגוע... משום מה למרות כל הצבעים ישנה תחושה של רוגע, אולי כי הדברים מסוגרים כל דבר במקומו ובצורה הרמונית... טוב טעם לאוהבי הצבעוניות!

למעלה