שאלה של צבע...

שמופית

New member
שאלה של צבע...

אני מאוד מתלבטת לגבי חדר השינה שלנו, ואולי תוכלו לעזור לי - החדר צבוע בשמנת. יש בו מיטה, ארון 4 דלתות ושידה עם 6 מגירות, בצבע אדמדם (אגס או דובדבן... לא זוכרת בדיוק איזה פרי
) אני רוצה להוסיף עוד צבע. אולי כתמונה על הקיר או מנורה מהרצפה שתאיר על קיר אחד או משהו בסגנון, שייתן קצת חיים לחדר השמנתי-אדום שלנו. יש רעיונות ? אני מצליחה לחשוב רק על צבעי טורקיז... ואני לא בטוחה לגביהם
תודה

mini4

New member
האמת,

התלבטתי האם לכתוב את דעתי הלא מקצועית... דווקא כחול נראה לי מתאים, בתנאי שאת רוצה את האפקט של משהו בולט. אצלי יש רהיטים בדובדבן והקירות צבועים באפרסק וזה נעים מאוד בעיניי. אז אולי גם צבע חם כמו אפרסק יתאים?

mini4

New member
האמת,

התלבטתי האם לכתוב את דעתי הלא מקצועית... דווקא כחול נראה לי מתאים, בתנאי שאת רוצה את האפקט של משהו בולט. אצלי יש רהיטים בדובדבן והקירות צבועים באפרסק וזה נעים מאוד בעיניי. אז אולי גם צבע חם כמו אפרסק יתאים?

טשאג

New member
צבעים

אני מציע שתנסי להשיג מניפת צבע מחנות הטמבור הקרובה למקום מגורייך ותנסי לשייט בתוך העולם האין סופי הזה אולי פתאום יבוא לך משהו חדש עוד רעיון: לעתים לא צריך צבע חדש כי אם חומר חדש לדוגמה, עץ (חמים?), מתכת (קריר?), פלסטיק (צעיר?) גומי (סקס בטוח?) וכו'.

למעלה