היום זה בזבוז זמן
פעם למדו משהו בבית הספר. לי היו שעורי זמרה, מלאכת יד תזונה ועבודה במטבח. למדתי מוסיקה ושירה, שרתי במקהלת בית הספר למדתי לתפור ולרקום ועד היום יש לי מחברת עם מתכונים שרשמתי במטבח של בית הספר. כפי שאתם מבינים היה מטבח ומסעדה וכל הילדים במיוחד אלה שאמא שלהם עבדה שאכלו במסעדה. כל זאת בנוסף לשיעורי תנ"ך, חשבון, טבע ומה לא.. אני לא מרגישה שביבזתי זמן בבית הספר ולא רוצה פיצוי מהמדינה, אני כן רוצה פיצוי על ביזבוז הזמן והזלזול וחוסר הכבוד שהבן שלי חווה בזמן שהיכריחו אותו ללכת לבית הספר. הוא לא קיבל כלום שם, המורות רק פגעו בנשמתו, העליבו אותו הענישו אותו על כל מילה חכמה שלא נראתה להם. ובסופו של דבר התנקמו בו והיועצת החינוכית לא היסכימה לתת לו אישור ללכת לבית הספר תיכון כמו שרצה, אלא למקום שהיא קבעה בשבילו. על כל זה ועוד הייתי בהחלט דורשת פיצוי מהמדינה. היום בעידן המחשב והאינטרנט ניתן היה לנצל את בית הספר כל כך טוב, ולא עושים זאת, וזה מאוד כואב, לא מחנכים את הילדים רק נלחמים בהם ובחכמה שלהם שהיא עולה על חוכמת המורים. המורים הם (המורות בעיקר) נשים פשוטות שלומדות במכללות ברמה נמוכה ומגיעות למערכת החינוך ללא השכלה טובה, לא יכולות להשתלט על כיתה של 45 ילדים, ראיתם את התוכנית של חיים הכט? בחו"ל על כל כיתה יש 4 סייעות. מה שמלמדים היום בבית הספר הילדים שלו כבר שכחו, הכל מיושן אין קידמה אין חינוך אין כבוד לתלמידים ולהורים. המורים חושבים את עצמם למחנכי הדור אבל הם ברמה של מנקה רחובות. חבל על הזמן לשים ילד בבית הספר וזה מתחיל כבר מהגן.