שאלה של צמיחה...

שאלה של צמיחה...

היי, אני שותפה עם חברה בקליניקה (שיאצו, רפואה סינית, עיסויים) שמעוצבת בימים אלו. התלבטנו האם יש מקום, האם נכון, להכניס צמחים לחדר הטיפולים עצמו... יש לכם תשובה?? ונשמח כמובן לעוד טיפים לעיצוב החדר הטיפולים (מה חובה שיהיה..מה מומלץ..מה אסור..) המון תודה ושיהיה שבוע יוצא מן הכלל!

אני לא בטוחה שהבנתי את שאלת הצמחים

היי דביבונית הצפון, האם הכוונה להכניס צנצנות עם הצמחים עצמם? זו הכוונה? אם כן- אז כן, למה לא? אם זה כלי מרכזי בטיפולים שלכן, ואם זה משהו שתתעסקו עם זה הרבה אז כן. לגבי עיצוב הקליניקה- אני חושבת שיש דברים מסוימים שנכונים לכולם, אבל הם בטח מעטים, וכל השאר זה מאוד משתנה בין מטפל למטפל. אתן צריכות לשים לב שיש לכן את הבסיס- מיטת טיפולים יציבה בכל חדר, מחטים, שמנים, מזרני שיאצו במידה ואתן מטפלות על מזרנים, כלי למחטים המשומשות, עטים, ניירות..... ואז כל דבר שאתן רוצות שיהיה.

תודה..ו...

היי יעל, הכוונה היתה לעציצים...האם יש מקום לשים עציצים בחדר טיפולים?(מפריע לאנרגיות? תורם? יש איסור? המלצה?) או שסתם אני תקועה בדברים הקטנים והלא חשובים...

חחחחח

הכי הצחקת אותי בעולם! בטח שיש מקום לצמחים, זה מאוד בחירה שלך. יש בטח כל מיני עניינים פנג שוואי-ים בכל מה שקשור לעציץ או פרח כזה או אחר. נראה לי שאפשר להיות בטוחים עם במבוקים ושכמותם, אבל גם אל תשכחי שזה צריך להיות מותאם לצמח שגדל בעציץ- חדר עם הרבה אור, אור חלקי, מערב, מזרח.... נסי לעשות חיפוש בגוגל על עיצוב קליניקה, על צמחים מסוימים שהיו לך בראש, זה בטח יביא אותך לכל מיני רעיונות טובים. בהצלחה, יעל

דווקא בתור מטופלת..

זה משהו שהיה יכול מאד להפריע לי.. אם יש איזה עציץ גדול עם עלים מחודדים לידי או מעל הראש שלי זה ממש מציק. אם כבר הייתי מכניסה עציץ קטן עגול עם פרחים קטנים . באחת הפינות. משהו חמוד כזה ומרוחק מהמטופל.

למעלה