שאלה של צעירות פעורות

Yosh Yosh

New member
שאלה של צעירות פעורות

שלום לכולן(?)
בשנה האחרונה, לאחר שנים של כסיסה... חמורה, בלשון המעטה, הצלחתי להצמיח ציפורניים יפות ונשיות! עם הציפורניים, התחלתי למרוח לקים. השאלה שלי היא, היות ואני לא ממש מתמצאת בכל עניין הלקים, היא כזו: האם לק-אציטון-לק יכול איכשהו לפגוע בציפורן? כלומר, אחרי שאני מורידה לק, לפעמים אני לא מורחת חדש באותו יום אלא משאירה את הציפורניים כמו שהן. אני אומרת לעצמי "זה בטח יותר בריא ככה, ואם אמרח משהו אולי זה יזיק". האם באמת כך הדבר, או שאני יכולה להחליף לק כל יומיים בראש שקט? תודה מראש

foggy night

New member
הייתי ממליצה להוסיף משהו באמצע

על הציפורן לשים קודם לק בסיס או מחזק, ורק מעל זה לק צבעוני. לק בסיס שומר על הציפורן. תראי, הניסיון שלי אומר שלקים לאורך זמן מצהיבים את הציפורן (וניתן לטפל בזה בקלות) וזהו בערך. לקים לא גרמו לי מעולם לנזק
מעבר להצהבה. אם את מחליטה על יום בשבוע (למשל) נטול לק - באותו יום שימי הרבה קרם ידיים עשיר ותספיגי אותו בציפורן או שמני הזנה.

נופ ר

New member
אני שייפתי עם באפר

משייף שמיועד לשיוף פני הציפורן, רוב הצהוב "השתייף" והציפורן חזרה מעט לגוון שלה. אבל זה לא טוב לשייף כל הזמן הציפורן נהיית דקה יותר. עכשיו אני משתמשת בבייס קואט וזה מונע את ההצהבה

dhara

New member
יש לך המלצה לבסיס טוב?

[משהו שאפשר להשיג בארץ]

נופ ר

New member
סורי, אני קניתי מטראנס דיזיין

בארץ לא מצאתי שום בסיס... למעשה בבסיס התחלתי להשתמש ממש לפני כמה ימים כשקיבלתי את ההזמנה השנייה שלי מטראנס, פשוט לא ידעתי כמה זה דבר חשוב

למעלה