שאלה של קונה

עידיT

New member
שאלה של קונה

היי לכולם. אני מתה על אטסי. בעיניי זו החנות הכי מקסימה ברשת. לפני כחודש קניתי באטסי יופי של תמונות. הקשר ביני לבין האומן היה אמין וזריז. התמונות הגיעו אלי (מארה"ב) במהרה ואני מאוד מרוצה. לאחרונה מצאתי פריט נוסף, של אמן אחר, שאני מאוד מעוניינת לקנות. באנגלית הרצוצה שלי כתבתי כבר שני מיילים לבעל החנות, ו... הוא/היא לא עונה לי. יש לכם הצעה או רעיון מה אפשר לעשות? תודה לכולכם על היצירתיות שמוסיפה כ"כ הרבה יופי לעולמנו.

עידיT

New member
יש קישור בחנות האישית

מתוך שמירה על הפרטיות של היוצרים אין אפשרות לכתוב להם לכתובת הפרטית, אבל לכל יוצר יש חנות ובה יש קישור (CONNECT ) דרכו אני יכולה ליצור קשר עם המוכֵר. כאשר הוא נכנס לאטסי הוא רואה את המכתבים שהגיעו לתא הדואר שלו. כך אני מניחה. בתשובתו הוא יכול למסור לי כתובתו הפרטית, אם ברצונו לעשות זאת. אפשר גם להמשיך ולהתכתב רק דרך החנות. אבל מה אני מדברת? הניסיון שלי הוא רק בתור קונה. לך בטח יש יותר ניסיון ממני... ביי.

עידיT

New member
ועוד פרטים

בצד שמאל של החנות שלך, איפה שכתוב Shop Owner הקטגוריה האחרונה למטה (באותיות בצבע תכלת) היא Connect ושם אני יכולה ליצור קשר עם היוצר.

RolyzCreations

New member
יכול להיות שהוא לא נכנס לאטסי כל יום

תסתכלי מתי הוא חידש פריט לאחרונה.

shelly47

New member
מוכרים בדכ מאד זמינים ושירותיים

תמשיכי לכתוב לו דרך הקונטקט תסתכלי אולי יש לו חנות נוספת אולי זו חנות שזנח כמה מכירות יש לו בחנות הזו מאד מוזר שימי לב בשופ אנאונסמנט אם הוא הודיע שהוא בחופש ויהיה זמים לעיתים רחוקות יותר

למעלה