שאלה של קצפת

T i k t a k i t

New member
שאלה של קצפת ../images/Emo212.gif

שלום רב, יש עוגה שאני מכינה שהקצפת שלה היא למעשה פודינג אינסטנט מוקצף יחד עם כוס חלב וקצפת מוכנה הייתי רוצה להתאים את העוגה הזו להיות פרווה .אז יש קצפת צמחית וזה אחלה, אבל מה שמים במקום כוס חלב ? לא ניסיתי להקציף חלב סויה והייתי שמחה לשמוע האם זה עובד בכלל ...או אפשרויות אחרות .
מראש
 

simad1

New member
אין אפשרות להמיר חלב- השתמשי רק בשמנת

עם אינסטנט בלבד - אגב מה הכמויות המצויינות לך במתכון?
 

T i k t a k i t

New member
במתכון יש לי

אחד פודינג אינסטנט +אחד שמנת להקצפה+1 כוס חלב קר (זה "טורט ב4 דקות עבודה שנראה מיליון דולר" ...קיבלתי את המתכון מחברה וכבר הספקתי "להרשים" בו את הוריי ואת חמי וחמותי )
 

למוןדבש

New member
מסכימה עם שירה - אבל אני

מתחילה בקצפת אחת... לא קופצת ישר ל-2 תנסי ותראי מה עובד בשבילך!
 

T i k t a k i t

New member
מממ...../images/Emo51.gif על העצה ...

אפשר בכלל להוסיף עוד קופסת קצפת אחרי שהקצפתי אחת עם האינסטנט?
 

למוןדבש

New member
לא - אי אפשר

את צריכה לנסות ולראות איזה מרקם יוצא לך יותר טוב. אני הייתי מתחילה בקצפת אחת עם חצי חבילת אינסטנט!(אחת שלמה זה יותר מידי) - תלוי בכמות שאת רוצה ואם זה לא היה משביע את דעתי בפעם הבאה הייתי מקציפה 2!
 

תחיצ

New member
בעלי אומר שהאפשר להחליף שמנת בצמחית וחלב במיץ

תפוזים. הוא קונדיטור סוף הדרך.
שווה לנסות
 

T i k t a k i t

New member
זה נשמע מעניין !

תודה רבה על הטיפ -השמנת כבר הוחלפה בצמחית בעבר וזה יצא אחלה
,אנסה בעתיד עם מיץ תפוזים!
 
למעלה