שאלה של תם.....

שאלה של תם.....

קבלתי לידי קלטת של ההופעה בברלין 1990. איפה דיויד גילמור.... נראה לי שחסרים עוד כמה.כמו שאתם שמים לב אני לא מעריץ מושפע של פינק פלויד, אלא בתחילת דרכי....

אהלן מרטין ../images/Emo140.gif

ברוך בואך לפורומנו.
הסיבה שלא ראית את דייויד גילמור בקלטת היא שהוא פשוט לא היה שם. וגם לא האחרים. כי ההופעה בברלין לא היתה הופעה של פינק פלויד - אלא של רוג'ר ווטרס ואמנים אחרים שהוא גייס לטובת העניין. ווטרס פרש מהפלויד כמה שנים לפני כן, עקב סכסוך עקוב מדם עם האחרים (אם תעשה חיפוש בפורום, תמצא התייחסויות רבות לרקע לפרישתו). במסגרת הסכם ה"גירושין" שלו מהפלויד, הושארו בידיו הזכויות ליצירה "החומה". בעקבות נפילת חומת ברלין, עלה בו הרעיון להפיק את "החומה" בברלין, תוך גיוס אמנים רבים אחרים לפרוייקט - כאשר כל ההכנסות היו אמורות להנתן לקרן צדקה בריטית אליה היה מקורב. ומכאן הקלטת שבידך. שאר חברי הפלויד לא לקחו כלל חלק בפרוייקט הזה - באותה עת הם היו עסוקים בסיבוב הופעות גרנדיוזי וכלל-עולמי משלהם, לאחר ששמרו בידיהם את הזכויות לשם "פינק פלויד". אם יש לך עוד שאלות, נשמח לענות.

Miss CB

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

ובהצלחה
(לא יודעת, נו, אמרת בתחילת דרכך, זה התקשר לי עם בהצלחה בעתיד...)

תודה רבה....

מעניין שיואב קוטנר שפרשן באולפן אמר כמה פעמים היצירה של פניק פלויד ולא הזכיר במאום שחסרים פה כמה אנשים..... למה דברים טובים לא נמשכים הרבה זמן... למה להחליף סוס מנצח,גילמור+ווטרס זה שילוב קטלני. ואלו כמה פרטים לא חיוניים: אני מעדיף את הקול של ווטרס על פני גילמור שיש אומנם קול מלודי אך סתמי. החומה היא אכן יצירת מופת(ולא אכפת לי מה כולם יגידו על וווטרס שהוא פלצן ואנטי ממסדי בגרוש....) וזהו בינתיים אנסה להשתלב

CaerBannog

New member
לא נמשכים הרבה זמן?

בערך 25 שנה כמדומני נמשכה לה שותפות זו.

למעלה