שאלה של newbe לwinrunner

shshlomy

New member
שאלה של newbe לwinrunner

אני משתמש חדש בwinrunner הכנתי GUI של notepad ועשיתי הקלדה של פעולה מאד מאד פשוטה. משום מה בכל פעם שאני מנסה להריץ את הבדיקה מחדש הוא מודיע לי object is not in the gui map (שהתפריט לא מזוהה בקובץ GUI ) למרות שהוא כן!!! ניסיתי למחוק את קובץ הGUI ולהריץ את הWIZARD מחדש ,אבל הבעיה חוזרת. צרפתי את המסכים של השגיאה ושל קובץ הGUI למישהו פתרונים? ש.

ido100

Member
שמע שניה

אני לא רואה שאתה מבצע פעולת טעינה לGUI. מה שיכול להיות שקרה זה שלחצת כמה פעמים על STOP בסיום ההרצה, זה מעיף את הGUI. מה שאתה צריך לעשות בתור התחלה זה שורת GUI_LOAD בהתחלה שתטען את הGUI. משם אני מקווה שכבר לא תהיה לך בעיה.

shshlomy

New member
שוב אני

הgui כבר נטען בקובץ ini עובדה שהוא מזוהה ב gui map editor אחרת לא הייתי רואה את הקובץ ב giui map.

hadaro

New member
אתה יכול לשלוח את ה GUIMap ?

הי, אני רוצה לראות את ה physical description בא לך להעלות את הקובץ? ואולי גם את ה script? רק תשנה לו את הסיומת (ל TXT, למשל) כדי שתוכל להעלות אותו. תודה.

shshlomy

New member
בכיף .

הנה הקובץ GUI שינתי אותו לTXT בכדיי שיהיה אפשר להעלות אותו, תשנה אותו שוב לGUI

hadaro

New member
יש בעיה ב logical name של Open

הי, לא ברור לי איך זה קרה, אבל ה logical name של Open לא צריך לכלול את שם ה Parent. נראה לי ש ה";" מבלבל אותו. תשנה את ה Logical name ל "Open... Ctrl+O" במקום "File;Open... Ctrl+O" ואז זה צריך לעבוד.

shshlomy

New member
לא עובד..

ניסיתי את מה שאמרת לי זה לא עובד וגם לא כל כך הגיוני. הwinrunner מזהה את התפריט בטור file:eek:pen...ctrl+o הנה מהעזרה של tsl: menu_select_item ( menu;item [ x,y ] ); menu The logical name of the menu. item The item to select. In Motif, the item can be denoted by either its name or its numeric index. x,y The position of the mouse click, expressed as x- and y- (pixel) coordinates. The menu_select_item function selects an item from a menu according to the logical name of the menu and the name of the item. Note that menu and item are represented as a single string, and are separated by a semicolon. In Motif, the item can be denoted by its name or its numeric index. The index is specified as a string preceded by the character #. The first item in a menu is numbered 0. When an item is selected from a submenu, each of the consecutive levels of the menus are separated by a semicolon in the format "menu; sub_menu1; sub_menu2;...sub_menun; item." The selected item must be the last item in a menu, for example: menu_select_item ("File"); is not legal, while menu_select_item ("File;Open"); is legal. while menu_select_item ("File;Open"); is legal

hadaro

New member
משום מה אצלי זה עובד ../images/Emo98.gif

וגם הגיוני
אבל נראה מחר. אני אשלח לך script + GUI שעבדו אצלי ותנסה זה יהיה מעניין.

shshlomy

New member
שוב אני

שאלה: כשאתה מקליט סקריפ של פתיחת קובץ בויראנר מה הwinrunner רושם לך? א. file;open.....ctrl+o ב. open......ctrl+o ג. כל התשובות נכונות. ד. חבר טלפוני.
ש.

hadaro

New member
אפשר 50-50 ?

בוקר טוב, אצלי זה תשובה ב'. צירפתי כאן את ה GUI והסקריפט בקובץ zip אחד (תשנה סיומת לzip ותפתח) השתמשתי ב regex בשם של החלון Notepad, סתם שיהיה נוח, אבל לא נגעתי במשהו אחר. ככה הוא הקליט את ה Open.

shshlomy

New member
תסתכל שוב בסקריפט שלך...

תסתכל בסקריפט ששלחת לי כרגע: שורה 2-> ("menu_select_item ("File;Open... Ctrl+O שורה 7-> ("menu_select_item ("File;New Ctrl+N יש גם אי התאמה בין מה שרשום בסקריפט לבין מה שרשום בGUI MAP EDITOR

hadaro

New member
רגע אחד...

אני לא מבין משהו: אתה פתחת WR, שמת את הסקריפט ששלחתי לך, ניקית את ה temporary של ה GUI, לחצת Play, וזה לא עבד?

hadaro

New member
שנים חלמתי להגיד את זה:

"אצלי זה עובד!"
אין לי מה להוסיף: הקלטתי, הרצתי, זה עבד, אז שלחתי. מה שכן, אצלי Win2000, ואצלך XP, אולי שם הבעיה (אבל זה סתם ניחוש). עוד אוכל לומר ש Notepad עובד יחסית לא רע וניבדק כבר בעבר, אז תחסוך לך את המאמץ
. בכל מקרה אני ממליץ בחום לעשות את ה tutorial שבא עם ההתקנה של WinRunner מתחילתו ועד סופו, על פני נסיונות ללמוד בצורה לא מסודרת על אפליקציות שבנמצא. בהצלחה, אני מקוה שאוכל לסייע לך טוב יותר בעתיד.

למעלה