שאלה - שם של יצירות

plkerf

New member
שאלה - שם של יצירות

שלום רב, אני חדש כאן בפורום ואני חייב להודות שלמדתי ממנו. ישנן 3 יצירות שהייתי רוצה לדעת את שמן ומי הלחין אותן: יצירה אחת - היא הפתיח של "פנינים לשבת" המשודרת כל שישי בשש בערב ברשת ב´ יצירה שנייה - היצירה עם מכונת הכתיבה (נדמה לי שגם משודרת ברשת ב´ ביומן השבוע בימי שבת) ויצירה שלישית - המוזיקה הפותחת את התוכנית "שישי אישי" עם משה תימור כל שישי בחצות (גם ברשת ב´) תודה רבה לכולכם וחג שמח!

allegro

New member
בקשר לפנינים לשבת

הבנתי ממישהו שזו יצירה בשם Bugler´s Holiday אני ממש לא בטוח בקשר לזה, אבל בכל מקרה זו יצירה יפה.

תאמת ... אני לא מכירה את התוכנית

אבל כן את היצירה, עכשיו אם זה נפתח בקטע שנשמע קצת כמו תרועת חצוצרה שלוש חצוצרות אחת אחרי השנייה אז זה זה... אם תגידו לי יום ושעה של התוכנית אולי אני אוכל יותר לעזור לכם ... ואכן אלגרו זאת יצירה יפה... גם הטייפריטר , אנחנו מנגנים את זה בתזמורת רק מה ! כל השוס של הטייפריטר זה המכונת כתיבה ולצערי הרב אנו לא משתמשים במכונת כתיבה אמיתית בקטע ואת המכונה מחליפים הפרקשן למינהם ...
כרמן האופרה!! אני מחפשת את הסרט וכמו כן של פורגי אנד באס אני מאוד רוצה לראות את ההפקה שעשו לזה אז יש לכם מושג אם יש להשיג את זה בחנויות כמו טאור רקורדס או צליל כי אני מתבאסת לנסוע עד לאוזן ה3 בתל אביב .... ?

violinst

New member
אכן אנשים צודקים אתם!

אהם אהם... אכן the typriter זוהי יצירה של לירוי אנדרסון (מלחין ענק אגב!!!!!!) אם אתם רוצים עוד יצירה יפה שלו תחפשו בקאזה או במשהו כזה את הביצוע הסימפוני של sleigh ride יצירה מדהימה שבוצעה על ידינו התזמורת הסימפונית של תלמה-ילין (או התזמורת המלכותית של קטר) ואכן היצירה השניה היא Bugler´s holiday וגם היא תבוצע על ידינו התזמורת הסיפונית של תלמה ילין בתור הדרן לרפרטואר המעניין שלנו (אסף אדר-אתה מורשה לצהול משמחה עכשיו) זהו!

jofen

New member
למה אתה חושב שזה ההדרן שלנו??

מנחם הזכיר משהו אחר בתור הדרן (איזה שירים ישראלים)...

sleigh ride הו הו הו הו הו....../images/Emo77.gif

יצירה מדהימה אכן כן !!! ניגנו לפני שנתיים בעירונית שלנו (חחח....) Bugler´s holiday יצירה הרבה יותר מדהימה !!! בקיצור... אנשים זה לירוי אנדרסון אממ... זה מסביר את זה נראה לי ... אממ Bugler´s holiday אני ממליצה על הביצוע של בוסטון פופס ... sleigh ride אין לי כל כך ביצוע להמליץ עליו נראה לי שאפשרי הביצוע של בוסטון פופס גם כן ...

percussionist

New member
לא כל כך רוצה לנגן את זה

צליל, יהיה נחמד נכון אבל אחרי שניגנתי אותה כבר כמה פעמים יהיה משעמם מאוד לנגן אותה והרי ברור שאתה יודע בגלל שאלמוג אמרה לך (בטח ביקשו ממנה להכין תפקיד) היצירה הזאת כבר יצאה לי מכל החורים ניגנתי אותה בסיור לפני שנה באמריקה והשנה בקונצרט שנתי לא רוצה יותר לנגן אותה!

פיקולנית הכפר סבאית

יש לי הפקה של פורגי & בס בוידאו. אני אמנם אצטרך לחפש אותה, (עצוב מצב הסדר אצלי) אבל עקרונית את מוזמנת להשאיל.

allegro

New member
אנחנו כבר ניגנו אותה

לא מעט ביצוגית של ראשון....

plkerf

New member
תודה, אבל...

...זוהי לא המנגינה הפותחת את התכנית. במנגינה מנגנים בעיקר כלי קשת...ולא חצוצרות

למעלה